Nadia Shila afslører tigger-planer for datteren

Nadia Shila har det sidste år levet af at tigge på gaden, men hvordan skal det hænge sammen med en nyfødt datter?

Af Louise Vilsbøl - 31. januar 2018 kl. 19:25

Op til fødslen af sin datter, Hope, har Nadia Shila Petersen fra ‘De unge mødre’ ikke lagt skjul på, at hende og hendes forlovede, Jeremy, tjente til dagen og vejen ved at tigge. Derfor har mange af hendes følgere spekuleret i, hvad der skulle ske efter fødslen, for ville Nadia Shila tage sin datter med ud og tigge, eller hvad var parrets planer for fremtiden? Det giver den unge mor nu et svar på.
LÆS OGSÅ: Nyskilt Silas Holst scorer ‘Paradise’-hunk
– Før Hope kom, gik vi jo ud og panhandlede (amerikansk ord for at tigge, red.) og fik til fornøjelser og mad den vej igennem, men med Hope synes jeg simpelthen bare, at det er forkert. Jeg vil ikke bruge min datter til at skrabe penge sammen, så hvis vi bliver desperate, må vi ty til organisationer, hvor vi kan få gavekort etc., skriver Nadia Shila på sin blog og fortsætter:
– Det er selvfølgelig vildt frustrerende at være “fattig”, men omvendt ved jeg, at økonomien stille og roligt nok skal gå i orden, og Hope er jo i og for sig ligeglad, så længe hendes behov bliver dækket med mad, bleer, tøj og kærlighed, og så må forældrene jo lide lidt.
LÆS OGSÅ: Nadia Shila tvunget til kejsersnit efter maratonfødsel

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, hvordan det ser ud, når Nadia Shila og kæresten er ude at tigge om penge.


LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Fortsætter Nadia Shila i ‘De unge mødre’?
Sådan hænger vores økonomi sammen
Idet parrets tidligere indkomstkilde var tiggeri, og de nu har lagt det på hylden, kan man undre sig over, hvordan de kunne tage direkte fra hospitalet og hjem i en lejlighed. For hvem betaler for den? Og hvordan tjener Nadia Shila og Jeremy penge?
– Først og fremmest så er vores husleje “sikret” de næste to år, da vi er på subsidy (tilsvarende boligsikring), men hvor vi betaler 40% af vores indkomst, uanset hvad den er. Lige nu i calworks vil vi få omkring $600, og skal så betale omkring $240 mod vores husleje. Derefter er resten til mad, strøm, internet mv, og derudover får vi foodstamps og WIC (hjælp til kvinder med nyfødte børn til at købe mad mm., red.), skriver Nadia Shila på sin blog og uddyber:
LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Forsidefruer’-stjerne er blevet skilt
– Nej, det er ikke meget, og ja det bliver rigtigt svært at overleve, indtil Jeremy får et arbejde og dermed en højere indkomst, men det er, hvad vi kan gøre lige nu. Det vigtigste er, at vi har tag over hovedet, tøj, vand, varme og elektricitet. Og hvad så med “fornøjelser”? Det næste stykke tid er der ikke noget, der hedder fornøjelser desværre.
Selvom parret godt kunne holde datteren ude af tiggeriet ved bare at sende den ene part afsted, så lyder det altså som om, de på nuværende tidspunkt satser mere på, at Jeremy skal finde et arbejde. Nadia Shila afviser desuden, at hun har fået penge for at medvirke i dokumentaren om hendes liv på gaden, som netop er blevet sendt på DR3.
LÆS OGSÅ: Nadia Shila vil bryde den sociale arv: Min datter skal ikke være som mig