Nadia Shila afslører kønnet - Her & Nu

Nadia Shila afslører kønnet

Nadia Shila er gravid og hjemløs, og hendes kæreste er i fængsel.

Af Louise Vilsbøl - 14. juli 2017 kl. 19:25

Den tidligere ‘De unge mødre’-deltager Nadia Shila Petersen har ikke haft et nemt år. I august 2016 rejste hun til USA sammen med sin mor og sønnen Kyle for at søge asyl med den begrundelse, at hun ville væk fra Kyles far i Danmark.
Familiens penge slap op, og de endte med at bo på gaden i flere måneder, før Kyle i marts måned blev fjernet fra sin mor af de amerikanske myndigheder. Efter godt en måned hos en amerikansk plejefamilie, blev Kyle sendt hjem til sin far i Danmark, hvor han nu opholder sig.
LÆS ALT OM NADIA SHILA-SAGEN HER.
Nadia Shila fortsatte sit liv på gaden sammen med sin mor, Heidi, og sin kæreste Jeremy. Nadia Shila blev gravid kort efter, Kyle blev fjernet, og hun har termin til januar. Hun har tidligere fortalt, at parret har planer om at komme væk fra livet på gaden, men at de opholder sig et trygt og sikkert sted. Den unge mor passer sine lægetider, og en scanning har netop vist, at Kyle får en lillesøster, det bekræfter hun overfor Realityportalen.dk.
Nadia Shilas kommende datter skal hedde Hope, og man kan se både scanningsbilleder samt billeder af den voksende mave, hvis man følger hende på Instagram.
LÆS OGSÅ: Nadia Shila har fået job som stripper
Kæresten er i fængsel
Lige for tiden må ‘De unge mødre’-deltageren dog nøjes med at dele sin glæde med moren Heidi, for hendes forlovede er nemlig i fængsel indtil 14. august, hvor han ifølge Nadia Shila bliver løsladt. Hun har ikke ønsket at fortælle andet end, at fængselsopholdet skulle skyldes noget i fortiden.
Jeremy har nemlig en barsk fortid, hvor han blandt andet har haft et misbrug, og kort tid inden parret opdagede, at Nadia Shila er gravid, blev han diagnosticeret med HIV. Nadia Shila og deres kommende datter er dog ikke blevet smittet, og Jeremy er i behandling, ligesom lægerne følger graviditeten tæt.
LÆS OGSÅ: Nadia Shila vil hjem til Danmark: Jeg vil tage min straf
Vil have Kyle tilbage
Det er ikke kun sygdommen og fængslingen, der gør det hårdt for Nadia Shila. Savnet til sønnen Kyle er langt fra forsvundet, og hun har tidligere fortalt, at hun har det dårligt med, at han ikke kan opleve sin nye lillesøster. Derfor ville de ikke opgive håbet om at få ham tilbage til USA.
– Ja, vi kæmper for at få ham hjem. Jeg har bestemt ikke glemt min dreng, og jeg lader ham ikke i stikken. Hvad folk ikke ved og fatter er, at jeg elsker min dreng ubetinget og udelukkende tog ham med til USA, så han havde en chance for et godt liv. Han var en sund, glad og elsket lille dreng. Han var mors og mormors dreng, fortalte hun i sidste måned.
Nadia Shila er 13 uger henne i sin graviditet, og hun har det med egne ord godt og glæder sig til at få en lille pige.
LÆS OGSÅ: Nadia Shila lagt i håndjern, da sønnen Kyle blev fjernet
I ‘De unge mødre’ har Nadia Shila flere gange fortalt om, at sønnen Kyle ikke var planlagt. Det kan du høre mere om i klippet herunder.

LÆS OGSÅ: Nye datoer på plads: Her skal ‘De unge mødre’-deltagere i retten
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.