Nadia Shila åbner op: Sådan går graviditeten

Én ting er helt anderledes i forhold til den unge mors to første graviditeter.

Af Jonas Sand - 10. oktober 2018 kl. 19:25

Nadia Shila Petersen fortalte i sidste måned, at hun igen er gravid, og til maj bliver hun mor for tredje gang – anden gang med manden, Jeremy Gozdan, som hun blev gift med tidligere i år.
Den unge mor er stadig kun kort tid henne, og hun ved derfor heller ikke, om det lille foster kommer til at hænge ved, men indtil nu har hun haft en nem graviditet. Noget er dog helt anderledes i forhold til de to første graviditeter. Det fortæller Nadia Shila i et opslag på Instagram.
LÆS OGSÅ: Nadia Shila slår hånden af sin mor: Jeg er rasende!
LÆS OGSÅ: Dramaet fortsætter: Nadia Shila svarer igen på Heidis beskyldninger om vold

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Nadia Shila fortælle, om Heidi er udviklingshæmmet.


LÆS OGSÅ: Vred Nadia Shila: I kender mig slet ikke!
LÆS OGSÅ: Nadia Shila: Min mor er ikke udviklingshæmmet, men …
– Jeg kan ærligt talt ikke forstå, hvorfor de siger, at den tredje graviditet er den hårdeste. Jeg har ikke rigtig nogen symptomer – måske lidt kvalme, og mine stakkels brystvorter gør ondt – men jeg kan slet ikke huske, hvor langt henne jeg er, skriver hun og fortsætter:
– Med Kyle og Hope talte jeg bogstaveligt talt dage. Når en spurgte mig, ville jeg svare: “Jeg er 12 uger, fem dage og syv timer henne”. Denne gang er det mere:” Øh, jeg er omkring seks uger henne, tror jeg. Eller vent, jeg er omkring otte uger henne. Tiden flyver bare af sted.” Men jeg elsker allerede denne lille spire, og jeg håber, den bliver, slår hun fast.
Man kan i øjeblikket følge Nadia Shilas liv med manden, Jeremy, og datteren, Hope, i den igangværende sæson af Kanal 4-serien ‘De unge mødre’, hvor Nadia Shilas mor, Heidi, også er med. Sønnen Kyle er stadig i Danmark, som han har været, siden han blev fjernet fra den unge mor, der havde taget ham med til USA.
Herunder kan du se billedet, som den unge mor har delt på Instagram:
LÆS OGSÅ: Nadia Shila er bekymret for sin mor: Hun ved ikke, hvad hun laver
LÆS OGSÅ: Natascha Linea om Sidney Lee: Vi er ikke kærester, vi boller bare


LÆS OGSÅ: