Nadia om 'Popstars'-exit: Glad for dommernes beslutning - Her & Nu

Nadia om 'Popstars'-exit: Glad for dommernes beslutning

Selvom dommerne havde store forventninger til Nadia, valgte de at sende hende ud af talentshowet.

Af Mikkeline Andersen - 17. september 2014 kl. 12:10

Det var en dybt ulykkelig Nadia, der i går måtte forlade ‘Popstars’. Dommerne havde ingen negative kommentarer givet til den talentfulde sanger, og derfor kom det som et chok for Nadia, at hun skulle forlade programmet.
– Mit selvværd kunne de ikke ændre på, men de kunne på min sang. Dommerne har været så gode til at sige, at jeg skulle have styr på mig selv. De har tænkt på mig som person og ikke som ‘Popstars’-deltager. Jeg skulle være glad, ellers ville det ikke virke, siger Nadia til Realityportalen.dk og tilføjer:
– Jeg har det med at banke mig selv i hovedet og sige, at jeg ikke er god nok. Så nu kan jeg godt se fornuften i, at de valgte at stoppe mig her.
LÆS OGSÅ: ‘Popstars’-Malou: Havde forventet mere fra dommerne
Det har ændret mit syn på mennesker
‘Popstars’ er en oplevelse, som Nadia aldrig vil glemme. Beslutningen om at melde sig til talentshowet var spontan, og hun afslører, at hun ingen forventninger havde om at gå videre. Men Nadia kom med, og det sætter hun stor pris på.
– Jeg har aldrig fået så megen ros, som jeg har fået af alle her. Min mor er den eneste, som har rost mig. Jeg har aldrig fået ros for mit udseende eller min sang, så det her har virkelig ændret mit syn på mennesker. Man skal bare møde de rigtige mennesker, siger hun.
Selvom Nadia ikke er klar til at slå igennem som sanger på nuværende tidspunkt, så opgiver hun ikke drømmen.
– Jeg skal lære mig selv bedre at kende og føle mig tilpas. Så skal jeg nok nå mit mål, slår den talentfulde sanger fast.
Se videoen herunder, hvor Nadia fortæller, hvorfor hun gerne vil være sanger:

LÆS OGSÅ: SØD VIDEO: Medina bliver rørt til tårer
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.