Nadia efter exit: Jeg havde ingen chance

Nadia kæmpede for sin videre overlevelse på ‘Paradise Hotel’, men det lykkedes ikke, og hun måtte forlade hotellet.

Af Mikkeline Andersen - 2. maj 2014 kl. 9:07

Nadia valgte at lade Henrik sidde over ved gårsdagens parceremoni, og derfor skulle hun kæmpe sin sag for at overleve endnu en uge på ‘Paradise Hotel’. Missionen mislykkedes.
– Jeg var enten røget til frokost eller til parceremonien, så jeg følte helt sikkert, at jeg ikke havde den store chance for at overleve til næste uge. Det var vildt hårdt at skulle forlade Sandy, fordi jeg vidste, at hun bliver kørt meget på af Christian og Henrik, og så ville jeg ikke længere kunne være der for hende, siger Nadia til Realityportalen.dk og fortsætter:
– Heldigvis havde hun Nathali, og det gjorde mig mere tryg. Det var endnu hårdere at forlade Malte. Jeg havde set os to stå i finalen, så at skulle forlade ham var rigtig hårdt.
LÆS OGSÅ: Anna Due: Sådan forløber min graviditet
Benjamin var eneste mulighed
Benjamin overraskede alle, da Nathali og Nadia stod bag ved ham ved parceremonien. Gruppens plan var nemlig at få Nathali ud, men sådan gik det ikke.
– Jeg stolede ikke på Benjamin, men det var den eneste minimale chance, jeg havde for at overleve den dag. Ellers var jeg røget til frokost med Henrik, lyder det fra Nadia.
Selvom Benjamin ikke spillede, som gruppen havde “planlagt”, så er Benjamin og Nathali stadig vigtige for gruppen, selvom det bliver svært at rette op på det tillidsbrud, som Benjamins valg gav, vurderer Nadia.
LÆS OGSÅ: På ferie med sol, sprut og ‘Paradise’-deltagere
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.