Nååårh: ’GVFB’-par viser barnet frem

Michael og Kathrine fra ’Gift ved første blik’ viser, hvordan deres baby (måske) kommer til at se ud.

Af Katja Gasiorowski - 24. august 2019 kl. 12:58

En tur ned ad barndommens gade har for alvor sat gang i minderne og ikke mindst drømmene for Michael og Kathrine fra femte sæson af ’Gift ved første blik’, som har delt en masse baby- og tumligebilleder på deres fælles blog.
LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-par er blevet forældre
Selvom parret selv skriver, at Michael kom til verden i 1990 og Kathrine to år senere, så tager det ikke mange øjeblikke at afkode, at de to helt klart er 90’er-børn ud fra deres fine, farverige påklædning.
LÆS OGSÅ: Er ‘Gift ved første blik’-Kathrine gravid?
Billederne på bloggen, som også kan ses øverst i artiklens galleri, illustrerer på fineste vis deres interesser og kærlighed for bestemte ting i en meget tidlig alder. I Michaels tilfælde er det tydeligt at se, at han er svært glad for traktorer og Lego, mens Kathrine simpelthen elsker kage og søde sager – og allerede 10 måneder efter hun kom til verden, lærte hun at gå – godt gået!
LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Michael var jomfru: Derfor stod jeg frem på tv

Artiklen fortsætter under videoen, hvor ‘De 3 Whicmanns’ viser børnebilleder i deres barndomshjem.

LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’ er tilbage med store ændringer
Og alle de glade børneminder har selvfølgelig fået parret til at spekulere over, hvordan deres fælles barn kommer til at se ud, når de en dag skal udvide familien. Med en særlig app, der sammenkobler to menneskers ansigter, så man får et bud på deres fælles barn, har de nu fået stillet deres nysgerrighed for den er kommet med et bud på, hvordan deres kommende baby måske vil se ud. Se  babyen herunder.


LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Michael var tæt på at stoppe i programmet
For nyligt kunne man se parret i den nyeste sæson af ’Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed’, hvor de var på udkig efter en lejlighed i Århus. Desværre fandt de ikke en lejlighed i programmet, men deltagelsen fik dem til at få øjnene for Viby J., hvor de nu har underskrevet en lejekontrakt på en bolig i netop den bydel. Her kan de se frem til at flytte ind den 1. oktober, hvor de får 101 kvadratmeter at boltre sig på.
LÆS OGSÅ: Efter TV 2-program: Nu har Kathrine og Michael fundet en lejlighed
Hvornår parret har planer om at få børn, vides ikke. I første omgang arbejder Kathrine på at finde et job i Aarhus, og når parret har sparet nok op er næste step at købe drømmeboligen.
LÆS OGSÅ: CHOK: GVFB-hunk er blevet forlovet med programmets ekspert