Nicolai Schwartz: Ung kæreste gør mig glad

Der er amoriner i luften for realitystjernen, der har fundet lykken i en otte år yngre fyr.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 24. februar 2014 kl. 9:17

Den 27-årige Nicolai Schwartz, kendt fra blandt andet ‘Paradise Hotel’ og netop nu aktuel i DR3 programmet ’Selvoptaget’, er vildt forelsket i den blot 19-årige kæreste Nicklas Bøhm, der går i gymnasiet. Det skriver Se og Hør.
– Det går sgu godt nu. Det er min mand, der har gjort, at jeg stråler i dag og er super glad. – Han er jo kun 19 år. Jeg troede, det var løgn, da han sagde det første gang. Jeg er jo 27. Men Nicklas er meget voksen af sin alder. Han er super klog og dygtig til alt, siger Nicolai Schwartz til seoghør.dk.
Parret mødte hinanden under Copenhagen Pride Parade sidste sommer, men det var først i december, at de officielt blev kærester.
– Vi blev kærester på Nicklas fødselsdag den 20. december 2013, så vores forhold er stadig meget nyt. Jeg lavede lidt sjovt på dagen, hvor jeg skrev et kærestebrev til ham, hvor han kun kunne sætte kryds i JA, fortæller Nicolai Schwartz til Realityportalen.dk

Det lykkelige par. (Foto: Privat)

Det lykkelige par. (Foto: Privat)


LÆS OGSÅ: Nicolai Schwartz: Jeg vil gerne videre i mit liv
Offer for Præstø-ulykken
Nicklas Bøhm var en af de elever, der var ude for den forfærdelige Præstø-ulykke. En oplevelse som Nicolai mener, har modnet ham.
– Efter han var med i den forfærdelige ulykke for et par år siden, er han bare blevet meget voksen. Jeg tænkte først, at det ikke gik at date en på min lillebrors alder, for han er jo stadig teenager og bor hjemme hos hans forældre. Men jeg kan mærke på mig selv, at jeg har det rigtig godt, og at han får mig på andre tanker end al det tv-halløj og ’se mig, hør mig’. Det er rigtig rart, siger han til seoghør.dk.
Parret fortæller, at de overvejer at flytte til Aarhus, fordi Nicklas gerne vil læse til journalist på Journalisthøjskolen i Aarhus.
SE OGSÅ: VIDEO: Bag om ‘Paradise Hotel’ i Mexico
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.