Nu er Nicki tilbage i 'Big Brother'-huset

Efter en måned ude i den virkelige verden er Nicki kommet ind i ‘Big Brother’-huset igen.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 10. marts 2014 kl. 15:21

Helt eksklusivt fortæller Nicki til Realityportalen.dk, hvordan det er at komme ind i huset igen og se Mark, og hvad de andre beboere har sagt til, at hun i sidste uge fik foretaget en medicinsk abort.
– Det er helt fantastisk. Fantastisk at se dem alle sammen og mærke atmosfæren herinde igen. Jeg har savnet dem lige fra den dag, jeg gik ud af døren. Og jeg er kommet herind for at spille spillet 100 procent, siger Nicki til Realityportalen.dk og fortsætter:
– Jeg har været lidt bekymret for, hvordan seerne og beboerne ville reagere i forhold til min abort. Men beboerne har heldigvis været vildt søde og forstående, vist respekt og spurgt meget ind til det, så det har jeg være rigtig glad for.
LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Big Brother’-Nicki: Det er min anden abort
Nu er jeg kærester med Mark
For en måned siden blev Nicki stemt ud af ‘Big Brother’-huset og måtte blandt andet forlade Mark, som hun havde fået store følelser for. Og i sidste uge fik hun altså fjernet det barn, som Mark havde gjort hende gravid med.
– Det er jo ingen hemmelighed, at jeg har manglet Mark i nogle ret alvorlige situationer. Heldigvis har jeg haft Marks skønne familie, som har været der for mig. Men jeg har savnet ham helt vildt, og det at se ham igen bekræfter mig bare i mine følelser for ham, siger Nicki og afslører, at hende og Mark nu er blevet officielt kærester.
– Og ja, nu er vi faktisk officielle kærester. Han spurgte mig i går aftes – vi havde bare ikke fået talt om det før, så det er rigtigt dejligt, siger hun.
LÆS OGSÅ: CHOK i ‘Big Brother’-huset: Nicki gravid
Veninden smadrede min lejlighed
Som om den sidste måned ikke har været begivenhedsrig nok, så fik Nicki også raseret sin lejlighed af en veninde, der havde lånt lejligheden, mens Nicki var i huset.
– Jeg havde bestemt ikke brug for at komme hjem til et raseret hjem. Lige når man kommer ud af huset, har man brug for fred og ro, så jeg blev vred og frustreret. Jeg tror aldrig, jeg har skældt så meget ud, som da jeg ringede til hende. Heldigvis havde jeg mine forældre med, da jeg opdagede det, fortæller Nicki til Realityportalen.dk
Og det var ikke småting, som veninden, der nu er eks-veninde, havde gjort ved lejligheden.
– Jeg vil helst ikke gå i detaljer, men der var både stjålet nogle af mine personlige ejendele, der var hærværk og brændemærker fra cigaretskodder på gardiner. Det så forfærdeligt ud, siger Nicki og fortsætter:
– Det er totalt uacceptabelt. Forinden havde jeg sagt til hende, at hun ikke måtte holde fester, og at hun ikke måtte ryge indenfor. Lad os bare sige, vi ikke er veninder længere, slutter hun af.
SE OGSÅ:  ‘Big Brother’: Mark og Nicki glemmer dynen
Se med i ‘Big Brother’ i aften på Kanal 5 klokken 21:00
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.