MTV klar med mere 'Teen Mom'

MTV er slet ikke færdig med at dele ud af livet hos unge mødre.

Af Jonas Sand - 3. oktober 2015 kl. 19:55

Det er kun få dage siden, at den sjette sæson af ‘Teen Mom 2’ blev afsluttet på amerikansk tv, men det betyder ikke, at der bliver holdt pause. Tv-holdet er nemlig allerede påbegyndt optagelserne til en ny sæson. Det skriver Radar Online.
– MTV spilder i hvert fald ikke tiden. De er allerede begyndt at producere til en ny sæson, fortæller en insider til mediet.
Selv om der har været problemer med deltagerne, så har både Leah Messer, Kailyn Lowry, Jenelle Evans og Chelsea Houska  underskrevet en kontrakt for denne sæson. Tv-seerne får derfor igen mulighed for at følge med i pigernes liv.
Leah Messer trak sig ellers kortvarigt fra optagelserne i sidste sæson, og for et par uger siden langede hun kraftigt ud efter MTV på Twitter. Men tv-stationen har alligevel ønsket at forlænge med hende, og det har hun accepteret – formentligt mod en god betaling.
LÆS OGSÅ: Efter grove beskyldninger: ‘Teen Mom’-deltager risikerer fyring
Flere sæsoner klar

Teen Mom OG-pigerne(Foto: MTV)

Teen Mom OG-pigerne(Foto: MTV)


Men det er ikke alt. Også de fire originale piger fra den første sæson af den amerikanske version af ‘De unge mødre’ – Maci Bookout, Amber Portwood, Farrah Abraham og Catelynn Lovell – er også i gang med at optage endnu en sæson.
De fire piger kan i øjeblikket opleves på dansk tv i programmet ‘Teen Mom OG’, der er den femte sæson af optagelserne med de fire piger. Det var meningen, at det skulle være en sidste sæson, der samler op på pigernes liv, men seerne har taget så godt imod den, at det altså ikke er slut endnu.
Den sjette sæson af ‘Teen Mom OG’ vil blandt andet indholde Catelynn Lovell og Tyler Baltierras bryllup tidligere på året.
Se flere billeder af de unge mødre i galleriet over artiklen.
LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-stjerne kærester med ny kriminel
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.