MTV dropper successerie - Her & Nu

MTV dropper successerie

Det er slut med at blive præsenteret for nye, unge mødre på MTV.

Af Jonas Sand - 6. august 2016 kl. 10:55

Unge mødre som Farrah Abraham, Jenelle Evans, Chelsea Houska og Maci Bookout dukkede for første gang op i ’16 and Pregnant’. Deres liv har seerne siden fået lov til at følge med i i spinoff-serierne ‘Teen Mom 1, 2 og 3’, og det må vi også nøjes med i fremtiden.
MTV har nemlig ingen planer om at præsentere seerne for nye unge mødre, og selv om der både er planlagt nye sæsoner af ‘Teen Mom OG’ og ‘Teen Mom 2′, så er nye episoder af ’16 and Pregnant’ slet ikke noget, man har i tankerne.
– Vi har faktisk ikke rigtig kigget på det, hvis jeg skal være ærlig, fortæller Michael Klein, vicedirektør for MTV’s originale indhold, til TheTVPage.com, og slår fast, at man ikke skal frygte en aflysning af spinoff-serierne.
– Der er et meget dedikeret publikum til disse serier (‘Teen Mom OG’ og ‘Teen Mom 2’, red.), og så længe vores seerne ønsker det, så lytter vi til dem, fortsætter han.
SMUGKIG: Nu kommer den nye sæson af ‘Teen Mom’
Nye ting på vej
Det betyder dog ikke, at man helt skal undvære nye mødre. Som vi tidligere skrevet om på Realityportalen.dk, så er MTV i øjeblikket i fuld gang med at lave en sæson af ‘Teen Mom 4’.
Den nye serie kommer dog – i modsætning til alle tidligere udgaver – ikke til at omhandle teenagemødre. I stedet søger man mødre i starten af 20’erne, der blev uventet gravid som ung og nu forsøger at kæmpe sig igennem livet som mor.
Derudover er England klar med en engelsk udgave af ‘De unge mødre’ med titlen ‘Teen Mom UK’. Den har premiere i november.
LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-stjerne chokerer: Du er sygeligt tynd
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.