Mr. Paradise vurderer de nye 'Paradise'-babes

Kasper H fra sidste sæson ‘Paradise Hotel’ ser frem til at se de spritnye tøser indtage programmet i det nye år.

Af Emilie Holm Egebro - 24. november 2015 kl. 19:25

Sidste år løb Kasper Henriksen med den eftertragtede titel; Mr. Paradise og blev samtidig én af de fire ‘Paradise’-finalister. I år glæder han sig til at se med bag skærmen, når næste sæson skydes i gang i det nye år. Og de fem nye ‘Paradise’-babes ser han stort potentiale i , selv om de dog ikke lever op til hans ‘Paradise’-favorit, Tina Maria.
Læs Kasper H’s vurdering af de nye paradise-piger herunder:

Kasper H, som årets Mr. Paradise (Foto: TV3)

Kasper H vurderer de nye ‘Paradise’-piger (Foto: TV3)


Julie
Jeg synes, at Julie ser rigtig sød ud, og jeg er sikker på, at hun er en populær pige inde på hotellet. Hun kommer til at nå rigtig langt!
Tilla
Hun er ikke min type pige basereret på hendes look, og så har hun udtalt, at hun elsker at feste med homoseksuelle. Det er der intet galt med, men tror, at vi er vidt forskellige. Hvis ikke hun ryger hurtigt ud, kunne hun også være typen, der gik hele vejen. Hun er  en “enten eller type”, men jeg glæder mig til at følge hende.
Olivia
Oliva tror jeg, er pigernes svar på Philip May. Hun bliver helt sikkert festens midtpunkt. Jeg glæder mig til at se nogle piger, der ikke er bange for at give den fuldt gas. Samtidig tror jeg, at hun er rigtig sød.
Caroline
Caroline kommer til at blive en hovedperson i denne sæson, måske en ny Amalie. Jeg tror, at hun bliver sjov at se, men også at høre på, for hun er hudløs ærlig. Jeg kunne også godt forestille mig, at min gode ven Patrick Brylov kommer i kanen med hende her, det kan jeg bare mærke.
Michelle
Hun er klart min personlige favorit. Det er hende, som jeg ville vælge som min partner – både som person, men også udseende. Hun er naturlig og har nogle gode værdier, som jeg godt kan lide. Hvis Patrick Brylov finder en ‘Paradise’-flirt/kæreste, så er Michelle mit bedste bud. Desuden er jeg sikker på, at hun vinder Miss Paradise, hvis hun når så langt.
LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Paradise Hotel’-optagelser tæt på udskydelse
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Her er de nye ‘Paradise’-deltagere
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.