Moster Niller om 'Stjerne Boksning': Jeg vil slå et slag for homoseksuelle

‘Familien fra Bryggen’-stjernen har et helt klart mål med sin deltagelse i ‘Stjerne Boksning’.

Af Emilie Holm Egebro - 8. juni 2019 kl. 10:55

Der er ingen tvivl om, at Niels Laigaard, der er kendt under navnet Moster Niller i ‘Familien fra Bryggen’, bestemt er på udebane, når han hver søndag træner til Geggo og Cengiz’ nye projekt, ‘Stjerne Boksning’, hvor han den 7. september skal kæmpe om 10.000 kroner mod en modstander i sin egen vægtklasse.
LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz afslører: Sådan har vi udvalgt stjernebokserne

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Princess Natascha fortælle, at hun gerne vil ligne Linse

LÆS OGSÅ: Geggo indrømmer: Derfor droppede vi stor satsning
Overfor Realityportalen.dk erkender han da også, at det ikke var helt gennemtænkt, da han sagde ja, men det ændrer ikke på, at han er rigtig glad for sin beslutning:
– Geggo kom med ideen om ‘Stjerne Boksning’ til mig, inden det rent faktisk blev til noget, og jeg var bare sådan: “Jeg skal da være med!”. Det var så ikke bevidst, for jeg sagde det bare for at give dem opbakning, men så fortalte de mig, at jeg skulle til casting næste uge, og så sagde jeg bare: “Ja, hvorfor ikke?, forklarer han til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: WOW! Linse er blevet korthåret
Realitystjernen har dog også et klart mål med sin deltagelse:
– Så kan jeg slå et slag for alle homoerne og vise, at vi ikke er svage, men at vi er lige så stærke som alle andre. Indtil videre synes jeg, at det går meget fint. Nogle af de mere muskuløse og trænede heteroseksuelle mænd holder faktisk flere pauser end mig, så jeg synes, at jeg klarer den meget godt indtil videre. Jeg er dog blevet overrasket over, hvor hårdt det egentlig er. Jeg troede det handlede om at slå hårdt, men der er så meget cardio i det. Jeg synes dog, at det er mega sjovt og hyggeligt, og vi har alle god kemi og et godt sammenhold, så man glæder sig faktisk til at møde dem allesammen hver uge, forklarer han og tilføjer så:
LÆS OGSÅ: WOW! Så dyrt blev Geggo og Cengiz’ bryllup
LÆS OGSÅ: Derfor frygtede Linse at følge Geggo op ad kirkegulvet
– Vi har jo alle haft fordomme om hinanden tidligere, især om ‘Paradise’-deltagerne, det kan jo ikke undgås, men alle har virket super positive. Der er nogle, hvor jeg på forhånd havde tænkt, at de ville være aggressive og blærerøvsagtige, men de er allesammen helt nede på jorden og rare. Så det er bare virkelig dejligt.
Se hele interviewet med Moster Niller øverst i artiklen, hvor han også fortæller, hvem af de andre deltagere, som han helst og mindst vil møde i bokseringen.
LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz afslører: Derfor laver vi ‘Stjerne Boksning’
LÆS OGSÅ: Amalie har mødt en mand: Jeg er SÅ vild med ham