Mormor med kagerulle gik amok på reality-kongen

Sidney Lee er godt og grundigt rystet efter weekendens bytur, der bød på teenagepiger og en rasende mormor.

Reality Awards
Af Mikkeline Andersen - 18. februar 2013 kl. 11:32

Lørdag havde Sidney Lee sig en bytur, som han sent vil glemme. Festen sluttede nemlig hjemme ved to teenagepiger sammen med en anden fyr. Hvad reality-stjernen ikke vidste var, at pigen, der boede i huset, ikke var ene om at bo i det store hus. Mens Sidney sad på værelset med de to piger og den ene fyr og overvejede, hvorfor han var endt netop der, bankede det på døren.
– Efter omkring en god halv time siger pigen, der bor der lige pludselig, “SHHHH, SHHH” og slukker for musikken, og jeg kan høre, hvad der lyder som en dame i det andet rum, der siger “Anne Cecilie, Anne Cecilie, er det dig?”, skriver Sidney Lee på sin Facebook-profil.
LÆS OGSÅ: Sidney Lee om sine ‘Haters’: De har haft et lorteliv
Gik i panik
Alle fire forsøgte de så hurtigt som muligt at få tøj på. Og i al desperation gemte Sidney sig bag gardinet, mens den anden fyr kravlede under dynen.
– Døren går op, og der står en ældre dame (i de største trusser jeg har set i mit liv), i hånden har hun sådan en kagerulle, man brugte i gamle dage, og det er tydeligt at se, fra hvor jeg står, at den er lavet af solidt træ! Hun kigger rundt og siger til den ene pige: “Du har ikke herrebesøg, vel Anne Cecilie, jeg synes bestemt, jeg hørte stemmer” Pigen siger nervøst, “Nej, Nej, Mormor, det har du jo sagt, jeg ikke må”, skriver han og fortsætter:
– Anne-Cecilie’s veninde, som jeg var sammem med, og som jeg i skrivende tilstand ikke lige kan huske navnet på, synes åbenbart, at det hele er meget morsomt og er ved at dø af grin, og hun går nu over til gardinet, hvor jeg står og gemmer mig. Hun stiller sig tæt op af mig, og så losser hun mig over skinnebennet! Og jeg skriger i smerte, mormor, der nu er helt ovre på den side af det kæmpe værelse, vender sig lynhurtigt om og stikker nu i løb direkte over imod mig,
LÆS OGSÅ: Kit fra ‘Singleliv’: Jeg vil anerkendes
Flygtede ud på gaden
Per refleks valgte danmarks ukronede reality-konge at flygte gennem huset og ned på gaden for at opdage, at han havde glemt sine støvler. Kort efter kom den anden fyr også ned på gaden, og støvlerne blev sendt ud af vinduet. For den anden fyr var det åbenbart rigeligt med action for den dag, men Sidney er som bekendt ikke sådan at kue.
– Så kører der en taxa forbi med 3 piger på omkring 25 år og råber mit navn, taxaen bremser hårdt og bakker nu tilbage imod mig. Jeg tænker “No Way!”. Døren til taxaen bliver åbnet, og pigerne spørger, om jeg skal med til After-Party i Hellerup, jeg vender den lige om i hovedet hurtigt og tænker så: “Hvad fanden, altså, det kan jo ikke blive værre, end det her”.
For Sidney endte det med et stort black-out, men under alle omstændigheder vågnede han op i sin egen seng – uden en rasende mormor ved sin side.
LÆS OGSÅ: Nicolai vil finde kærligheden
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.