Mor Jette i vild hårforvandling

‘Mig og min mor’-stjernen har kastet sig ud i både ny frisure og hårfarve.

Af Emilie Holm Egebro - 14. juli 2017 kl. 13:05

Vi er vant til at se den populære ‘Mig og min mor’-stjerne Mor Jette med helt kort, lyst strithår, som på billedet øverst. Nu har hun dog netop været en tur til frisøren for at få ændret lokkerne, da hun mente, det var tid til lidt forandring.
– Hver gang jeg så må sig i spejlet, tænkte jeg: Det der, det gider jeg ikke at glo på. Man skal jo gerne være glad for at se sig selv i sejlet, fortæller Mor Jette på sin Instagram og fortsætter til Realityportalen.dk:
LÆS OGSÅ: Natascha Linea om ny hårforvandling: Det er nok lidt vildt
– Jeg trængte til forandring, og jeg var træt af det lyse hår og vil også gerne have det langt igen. Jeg har gennem årene haft mange forskellige farver, så nu skulle der forandring til. Jeg er meget glad for resultatet!
Mor Jette spurgte igår sine følgere på Instagram, om håret skulle være endnu mørkere, og de fleste har svaret ja. I dag har hun derfor igen haft gang i den røde farve.
Episk klip: Mor Jette kan både se og smage ånder
LÆS OGSÅ: Mor Jette afslører: Jessica har en lillebror
Se videoen fra igår med Mor Jettes nye hår nedenfor:

Se også billedet fra idag, hvor hun har farvet håret mere mørkerødt:

Foto: Privat


LÆS OGSÅ: Mor Jette vender tilbage til skærmen
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.