Mor Jette vender tilbage til skærmen - Her & Nu

Mor Jette vender tilbage til skærmen

Inden længe er Mor Jette tilbage med sit helt eget talkshow.

Af Louise Vilsbøl - 7. april 2017 kl. 19:25

Der er gode nyheder til alle, der er vilde med Mor Jette og kage-blendning. Den tidligere ‘Mig og min mor’-deltager får nemlig nu sit eget talkshow på YouTube.
– Jeg har de sidste par år haft et kæmpe ønske om at få mit eget talkshow, så jeg er mega glad for den her mulighed, og mit højeste ønske er at få et show i stil med ‘The Ellen Show’ (Ellen DeGeneres’ talkshow), da jeg mener, vi trænger til lidt mere sjov og glæde i Danmark, fortæller Mor Jette og fortsætter:
-Talkshowet kommer til at indholde lidt forskelligt fra min verden. Jeg får besøg af forskellige kendte gæster, som jeg vil udsætte for lidt af hvert. Vi skal blende kage, og jeg vil bruge min sjette sans og fortælle lidt om det. Meningen med showet er, at seerne skal sidde og se det, som om de er med til bords, og I skal ikke være i tvivl om, at I får det sjovt, når I ser Talkshowet, for man aldrig kan vide, hvordan det ender, når Mor Jette begynder at stille spørgsmål til gæsten, lover hun.
LÆS OGSÅ: Kærligheden brast for ‘Mig og min mor’-Jessica
Der er vist ingen tvivl om, at der er god grund til at glæde sig, til Mor Jette vender tilbage til skærmen. I første program får hun endda besøg af Kia og Knaldperlen i studiet, hvor de vil fortælle om Kias graviditet, men det stopper ikke der.
– Vi taler lidt om deres forhold og deres lille sukkerknald. Jaaa vi kommer også lidt omkring, hvad der forgår i deres soveværelse, afslører Mor Jette.
Der er premiere på Jettes nye talkshow d. 21. april kl. 12.30 på YouTube. Udover snart at springe ud som talkshowvært på YouTube, så blogger ‘Mig og min mor’-stjernen, og så er hun kunstmaler.
LÆS OGSÅ: Mor Jette afslører: Jessica har en lillebror
LÆS OGSÅ: Mig og min mor’-Joy på skadestuen efter voldsom fitness-ulykke
Få et gensyn med Mor Jette og Jessica i ‘Mig og min mor’, da de skulle have taget frække billeder.

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.