Mor Jette: 'Mig og min mor' bliver fyldt med sjove oplevelser

Premieren på ‘Mig og min mor’ er lige om hjørnet – og allerede nu er der meget at glæde sig til.

Af Mikkeline Andersen - 19. februar 2013 kl. 15:59

I aften er der premiere på den nye sæson af ‘Mig og min mor’ på Kanal 4, og det bliver til et gensyn med blandt andet mor Jette og datteren Jessica Priscilla. Men selvom det bliver til et gensyn, så er der ting, som ikke er, som de plejer.
– Der er stor personlig forandring i denne sæson. Jessica og jeg lærer hele tiden nye sider af os selv i forhold til hinanden, siger Jette til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Sæsonpremiere på ‘Mig og min mor’: Mød de nye deltagere
Sjove oplevelser
En af de største forandringer for mor og datter må uden tvivl være, at Jessica er flyttet hjemmefra. Men selvom de ikke længere bor under sammen tag, så afholder det dem ikke fra at tage på sjove udflugter sammen.
– Der vil være sjove oplevelser, såsom østerssafari, afslører mor Jette omkring den nye sæson.
Se med i aften, når der er premiere på ‘Mig og min mor’ klokken 20:00 på Kanal 4.
LÆS OGSÅ: Joy og Mia går online
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.