Moppers sidste farvel: Tilbragte lørdagen med Pixie

‘Familien fra Bryggen’-stjernen har sagt det allersidste farvel til Pixie.

Af HER&NU - 4. november 2015 kl. 8:57

For to måneder siden måtte Linse i al hast finde et nyt hjem til sin mors hund Pixie. Den lille Jack Russsell- og gravhunde-blanding, der har gøet sig ind i hjerterne på mange af ‘Familien fra Bryggens’ seere, havde bidt en mand og hans hund, og derfor skulle den væk.
Mopper brudt sammen: Har mistet Pixie
Grædende Linse: Lisbeth er død
Pixie lever et godt liv
Linse fortalte ligeud til HER&NU, at hun var bange for, at politianmeldelsen ville betyde, at Pixie skulle tilbringe den sidste tid af sit liv på en af de berygtede “dødsgange” på et hemmeligt internat, inden den uden Moppers vidende ville blive aflivet.
I stedet valgte Linse at tage sagen i egen hånd og bringe den i sikkerhed, inden der overhovedet blev rejst en sag. Og det lykkedes.
I lørdags fik hendes 77-årige mor så lov at se Pixie igen.
– Det var et sidste farvel til Pixie. Pixie lever nu det skønne liv med daglig træning og mange gode hundevenner og kærlige mennesker, fortæller Linse til HER&NU efter den rørende dag.
Københavns Politi har tidligere bekræftet, at der er indgivet en anmeldelse, men hverken hverken Mopper eller Linse er endnu blevet afhørt.
Se det sidste billedet af Mopper og Pixie her.
Herunder kan du se, da Pixie bider Mopper i numsen:

Herunder kan du se, Geggo forsøge at overtale Mopper til at give Pixie til en anden familie:

Se ‘Familien fra Bryggen’ torsdag kl. 20:00 på TV3.
VERDENSKLASSE: Mopper kritiserer DR
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.