Det har ikke været en nem tid for den kendte og elskede familie fra Bryggen. For et halvt år siden blev familiens overhoved nemlig ramt af svær sygdom, og nu er hun altså afgået ved døden. Det skriver Linse og Mikkel i en rørende opdatering på Facebook.
LÆS OGSÅ: Nekrolog: Moppers liv fra start til slut
– Her til aften Kl 18.25 gik vores kære, dejlige og elskede Mor ‘Mopper’ bort. Vi var alle hos hende og hyggede om hende præcis, som vi plejer, vi grinede og fjollede og sagde, vi elsker hende, til hun rejste afsted. Vi er knuste, men vi ved, at det var det bedste for hende nu. Mopper satte stor pris på sine personlige venner, men skam også på alle jer derude, som har fulgt hende på tv. Linse og Mikkel, skriver Linse og Mikkel Kessler på Facebook
LÆS OGSÅ: Geggo: Derfor afslører vi ikke, hvad Mopper fejler
Ann-Patricia Christiansen blev landskendt som hele Bryggens og Danmarks Mopper, da ‘Familien fra Bryggen’ startede i 2011. Men Moppers liv startede lang tid før da. Hun blev født i Englang den 9. juni 1938, og hun kunne altså i år fejre sin 78-års fødselsdag.
Hvil i fred aller skønneste Mopper, du vil blive savnet!
LÆS OGSÅ: Så smuk var Mopper som ung
LÆS OGSÅ: De 10 bedste klip med Mopper


LÆS OGSÅ: Geggo opkalder datter efter Mopper
LÆS OGSÅ: Linse afslører: Mopper gav mig en flad, så det sang
LÆS OGSÅ: Har Mopper babytække?
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.