Monique taler ud om parforholdet: Derfor gik Mark og jeg fra hinanden

Det har ikke altid været en dans på roser for Monique Von Appen og Mark Bøgelund, der har kæmpet for at få parforholdet til at fungere, efter de blev forældre

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 1. august 2016 kl. 8:59

Tilbage i februar blev Monique Von Appen og Mark Bøgelund forældre til en lille pige, der fik navnet Manila. Parret svævede på en lyserød sky, men otte uger efter Manila var kommet til verdenen, blev kærligheden mellem Monique og Mark sat på prøve.
Og for nyligt gik det for alvor galt for reality-stjernerne, der kæmpede for at holde sammen på det hele.

Paradise hotel, Big brother

Monique og Mark. (Foto: Lotta Lemche, TV3)


– Egentlig så var Mark og jeg gået fra hinanden. Mark sov på sofaen, og jeg sov i sengen. Så kom der bare en dag, hvor alt gik galt, fortæller Monique til Realityportalen.dk og uddyber:
– Men vi fik talt ud om det hele eftefølgende, og siden har alt bare været rosenrødt. Vi har faktisk bare været en hel del uvenner, men så fik vi talt det hele igennem.
LÆS OGSÅ: Monique om at være blevet mor: Det var hårdt og knuste mig
LÆS OGSÅ: Monique: Sådan går det med graviditetskiloene
LÆS OGSÅ: Højgravid Monique: Nu sker der noget!
Har ikke været nemt
Moniques graviditet kom meget tidligt i deres forhold, og de har derfor skullet lære hinanden at kende, mens de skulle finde deres fodfæste i de nye roller som mor og far.
– Vi er ikke uenige omkring Manila, men det er nok bare det at være blevet forældre, og hvem der gør hvad, vi har haft svært ved, siger Monique. Samtidig vil hun gerne vil have, at folk forstår, at Mark og hende har haft en række udfordringer:
– Det var ikke meningen, det skulle ud, men samtidig må folk også godt vide, at det ikke har været nemt. Vi boede kun sammen i 5 dage, så kom Manila, så vi nåede jo intet, fortæller Monique, som dog mener, at de under omstændighederne har klaret det flot, og nu er de altså stærkere sammen end nogensinde før.
LÆS OGSÅ: Højgravide Monique bor stadig hjemme: Det er forfærdeligt
LÆS OGSÅ: Desperate Mark og Monique: Vi mangler et sted at bo
LÆS OGSÅ: Monique indrømmer: Forholdet er sat på prøve
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.