Monique raser mod sine haters: Drop fordommene om mit barn

‘Paradise’-vinderen kommer op i det røde felt, når folk smider hadske kommentarer efter hendes ufødte barn.

Robinson Ekspeditionen, Paradise Hotel, Big Brother
Af Mikkeline Andersen - 23. juli 2015 kl. 20:55

Monique von Appen kunne dele vandene, da hun var med i og vandt dette års ‘Paradise Hotel’. På sin vej til sejren sårede hun flere personer, fordi hun ikke tænkte, før hun talte, som hun udtrykker det på sin blog. Den lektie har paradisoen taget til sig, men understreger samtidig, at hun ikke er den eneste, som skal tænke sig om.
Sammen med kæresten Mark Bøgelund venter Monique sit første barn. Graviditeten var ikke planlagt, men alligevel glæder Monique og Mark sig til at blive forældre. Det har folk svært at acceptere, fortæller Monique på bloggen.
– Hvad får jer til at tro, at jeg bliver en dårlig mor på grund af et fucking underholdningsprogram? Hvad fanden bilder i jer ind? Alle de grimme kommentarer I kaster efter mig. Er der overhovedet hold i dem? skriver ‘Paradise’-vinderen.
– “Stakkels barn”, “godt hun ikke er min mor” – Ja tak! For havde du været mit barn og opført dig sådan, så var du nok kommet på opdragelseslejr, vel at mærke i USA. Ja, google det og se, hvad der kommer frem.
LÆS OGSÅ: Mark og Monique indrømmer: Vi overvejede abort
Et ærligt menneske
Når folk sender hadske kommentarer i hovedet på Monique, så påvirker det hende ikke. Men når handler om paradisoens ufødte barn, så trækker hun en streg i sandet. For det er langt fra sjovt.
– En kommentar, jeg bemærkede den anden dag, var: “Forstår ikke, hun står frem med alt det, hun har gjort mod sin baby”, skriver hun.
Fordi Monique ikke vidste, at hun var gravid, så har barnet været med i de første optagelser af ‘Robinson’. Fysiske udfordringer og et minimalt indtag af mad er ikke ideelt for et foster, men alligevel har Monique valgt at være åben om det.
Nikker tør, hvor andre tier. Det er vist nok en sætning, min mor har kastet efter mig, når jeg har åbnet min mund. Men fandme ikke om jeg er stolt over det!
Heldigvis er det ikke alle, som hater på Monique og hendes ufødte barn.
– Der er ligeså mange, der forsvarer og støtter mig, og det betyder virkelig alverdens for mig. Mange af jer sætter et stort, fedt smil på mine læber, og jeg lover at vise jer, at blot fordi jeg har lavet tv, bliver jeg en super god mor.
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Reality-par vender hjem fra ‘Robinson’ før tid
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.