Monique om baby-væddemålet: Vinderen blev…

Paradisoen og hendes kæreste havde inden kønsscanningen væddet om kønnet på deres kommende barn.

Robinson Ekspeditionen, Paradise Hotel, Big Brother
Af Mikkeline Andersen - 31. juli 2015 kl. 10:32

Dette års vinder af ‘Paradise Hotel’ har afsløret, at hende og kæresten Mark Bøgelund bliver forældre til en pige. Men inden kønsscanningen havde de to konkurrencemennesker indgået et væddemål om kønnet på deres barn. Taberen skulle betale scanningen.
– Mark vandt vores væddemål, så han er jo lykkelig. Selvfølgelig er jeg også overvældet af lykke, og jeg er sikker på, hun bliver den skønneste prinsesse, når hun først er ude, siger Monique til Realityportalen.dk og tilføjer:
– Det er jo helt perfekt, at det er en pige, for min storebror skal også have en pige blot tre måneder før mig.
LÆS OGSÅ: Mark og Monique indrømmer: Vi overvejede abort
Lyserød med lyserød
Selvom det blev Mark, der vandt parrets væddemål, så havde paradisoen godt på fornemmelsen, at det ville være en pige, som de kunne se på scanningen.
– Jeg havde tænkt tanken, at det er en pige, for jeg er stadig meget ramt af opkast og kvalme. Man siger jo, pigerne gør os dårlige, fortæller hun.
Den kommende mor ser nu frem til, at hun for alvor skal shoppe igennem til sin kommende datter.
– Jeg går helt klart efter lyserøde ting. Jeg elsker lyserød. Så der er ingen tvivl om, at jeg kommer til at skabe en lyserød prinsesse.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Monique: Jeg kaster op hver dag
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.