Monique om at være mor: Det var hårdt og knuste mig

Kærligheden til datteren har overvældet Monique, men alt har ikke været en dans på roser.

Af Louise Vilsbøl - 18. marts 2016 kl. 11:44

Monique Von Appen, som vandt ‘Paradise Hotel’ sidste år, nyder barselslivet og rollen som mor til den 7 uger gamle Manila. Men selvom hun elsker at tilbringe tid med sin lille datter og kan bruge timer på at sidde og stirre på hende, så er det ikke alt, der har været rosenrødt.

Monique og Manila, da hun var 1 uge gammel. Foto: Privat

Monique og Manila, da hun var 1 uge gammel. Foto: Privat


– Manila tog ikke nok på i starten, så jeg gik all in på at øge min mælkeproduktion, men efter to uger måtte jeg tilbyde hende en flaske. Det var hårdt og knuste mig faktisk mere, end jeg havde forstillet mig. Så nu er Manila halv flaske barn, jeg ammer dog ALTID før en flaske, fortæller Monique.
LÆS OGSÅ: Monique afslører: Sådan gik fødslen
Har ikke været væk fra Manila i mere end 10 minutter
Og netop sådan noget som vigtigheden af amning og lysten til hele tiden at være sammen med det lille menneske, som man har skabt, har overrasket Monique.
– Det, der kommer mest bag på mig, må være kærligheden. Den der ubetingede kærlighed og lysten til at sætte alt over styr for hendes skyld, fortæller hun og indrømmer, at hun kan tage sig selv i at stirre nærmest psykotisk på datteren af bare kærlighed.
– Jeg elsker at tilbringe tid med vores datter. Jeg har endnu ikk været væk fra hende i mere end 10 minutter, og det er når jeg bader og går på wc.
LÆS OGSÅ: Højgravide Monique bor stadig hjemme: Det er forfærdeligt
Hun er en lille diva
Den lille familie er efterhånden begyndt at lære hinanden at kende, og den stolte mor synes, at det er sjovt at opdage nye træk ved datterens personlighed, omend det ikke er alle træk, der er lige sjove.
– Hun begynder så småt at vise os, hvem hun er, og I kan tro, hun er en diva. Hun brokker sig, indtil jeg gør det, hun vil have. Og så er hun MOR GLAD. Det kan godt være bekymrende, for så bliver det hårdt for mig, fortæller Monique med et smil på læben.
For selvom det til tider er hårdt at have en baby, der er ekstra glad for mor, så er det også rart, påpeger Monique, fordi man føler sig vigtig på en helt ny måde. Se billedet af den smukke Manila nedenfor.
LÆS OGSÅ: Gravide Natascha Linea: Må jeg beholde mit barn?
LÆS OGSÅ: Gravide Hannah Melissa: Løgne og analsex var årsag til brud
 

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.