Monique og Mark: Sådan skal vi holde jul - Her & Nu

Monique og Mark: Sådan skal vi holde jul

At gå fra Mark var det bedste, jeg har gjort, lyder det fra Monique.

Af Louise Vilsbøl - 12. december 2016 kl. 08:23

Jule er hjerternes fest- også selvom man ikke længere er et par. Monique Von Appen og Mark Bøgelund gik fra hinanden i august måned, men det betyder ikke, at de slipper for hinanden.
–  Mark holder jul sammen med os. Vi holder jul sammen med min familie hjemme hos mig, fortæller Monique.
Hverken Monique eller Mark ønsker at gå glip af deres datter Manilas første jul, og med endnu en baby på vej til april kan de lige så godt vænne sig til, at de nok ikke slipper for hinanden foreløbigt.
Monique: At gå fra Mark var det bedste, jeg har gjort!
Men det gør nu ikke reality-parret noget. Efter de er gået fra hinanden, er deres forhold nemlig blevet bedre end nogensinde før.
– Vi har haft en rigtig svær tid. Men den er vi kommet igennem. Jeg må indrømme, at det, at jeg gik fra ham, var muligvis det bedste, jeg har gjort! For nu er han blevet verdens bedste far, han vælger altid både Manila og jeg før alle andre. Så jeg håber virkelig han forsætter på den måde her, fortæller Monique.
Mark har ikke på noget tidspunkt lagt skjul på, at han håber på, at de to finder sammen igen, og Monique er ikke helt så afvisende, som hun tidligere har været.
– Mark vil altid være i mit hjerte, og det bunder nok i vores barn eller børn, fortæller hun. Lige nu er de to dog bare forældre og venner.
Datterens første jul har endnu ikke budt på nogle konflikter, som man ellers godt kan se i familier, hvor forældrene ikke længere er sammen. Det gode samarbejde gør, at de to finder deres egne traditioner i takt med, at datteren forstår mere og mere, forklarer Monique, som glæder sig til datterens første jul – og julegaverne er der styr på.
– Hun får bare legetøj, der passer til hendes alder. Hun mangler ikke rigtig noget, vi er de der typer, som køber det, hun mangler i stedet for at give det i gave. Det må vi nok også lære, ellers er der jo intet at købe i gave til pigebarnet, siger Monique med et grin.
Og til trods for de kun 10 måneder, så bliver Manila også forkælet med pakker i løbet af december.
– Jeg ved godt, at hun ikke forstår det, men vi gør det for hyggens skyld. Hun har fået julekalender af min mor, en pakkekalender med bøger fra mig og så køber Mark og jeg adventsgaver sammen.
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.