Monique: Jeg vælger de forkerte fyre

Den 22-årige Sosu-assistent er kendt for at være lidt af en snob, men det er, ifølge hende selv, fordi hun er en pæn pige, som er klar over det.

Paradise hotel
Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 25. februar 2015 kl. 18:50

Hun er festglad med et smil på læben, men ser man tilbage på 22-årige Moniques tidligere forhold, så er der ikke meget at smile af. Pigen fra Ringsted er nemlig ikke den bedste til at finde søde fyre.
– Min sidste kæreste var voldelig, og kæresten før det tømte min konto. Og de to sidste var jo teenageforhold. Jeg har tydeligvis en tilbøjelighed til at vælge de forkerte fyre, siger Monique til TV3.
LÆS OGSÅ: Se alle ‘Paradise’-fyrene her
LÆS OGSÅ: Se alle ‘Paradise’-pigerne her
Silikonebrysterne er det bedste
Man kan gøre mange ting for sig selv, og Monique er ikke i tvivl om, hvad der er den bedste gave, hun har givet sig selv.
– Jeg er også rigtig glad for mine bryster, men det er ikke noget, jeg bruger. Det er silikonebryster, og silikonebryster er faktisk noget af det allerbedste, jeg har gjort for mig selv, siger hun og tilføjer:
– Jeg kunne jo dårligt fylde en a-skål ud før, og de er jo lavet, så de ser naturlige ud.
Se hele klippet herunder:

LÆS OGSÅ: Jonas: Jeg tænder på små fødder
LÆS OGSÅ: Christel: Sex er udelukket på hotellet
LÆS OGSÅ: Muskuløse Philip: Jeg er en blød fyr
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Nanna: Min mor vil gerne selv deltage
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Sandra: Jeg er glad for mine bryster
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’Anders: Tænder på store kander og en lille røv
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Amalie: Jeg bekymrer mig ikke om konsekvenserne
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.