Molly og Mads: Sådan har vi det med at være 'Vild med dans'-favoritter

Bookmakerne har gjort danseparret til storfavoritter, men det vil de ikke tænke så meget på.

Af Nikolaj Vraa og Jonas Sand - 10. november 2018 kl. 8:57

For Mads Vad og Molly Egelind var fredagens udgave af ‘Vild med dans’ et stort skridt på vejen mod finalen, da både dommere og seere sendte dem sikkert videre i underholdsningsprogrammet efter en imponerende dans, der sikrede dem maksimumpoint.
Det var dog ikke den helt store overraskelse – i hvert fald ikke, hvis man spørger bookmakerne. Allerede inden aftenens program var parret gjort til store favoritter og gav kun pengene 1,40 gange igen, mens nærmeste forfølge lå til 4,75. Med andre ord føler bookmakerne sig ret sikre på, at Molly og Mads kan kalde sig vindere af ‘Vild med dans’ om to uger, men det er ikke noget, hovedpersonerne selv har fokus på.
– Det vidste jeg ikke, at vi var (favoritter hos bookmakerne, red.). Det hører jeg først nu, fortalte en overrasket Molly Egelind efterfølgende til HER&NU og Realityportalen, inden dansepartneren afbrød:
– Jeg har det sådan med de bookmakere, at jeg tror aldrig, at de har ramt plet. Så jeg er da en lille smule nervøs, hvis de tror, at vi vinder, lød det med et grin fra Mads Vad.
LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-eventyret sluttede for Lucy: Jeg er ret knækket
LÆS OGSÅ: Honey Boo Boo deltager i ‘Vild med dans’

Artiklen fortsætter under det sjove klip, hvor du kan se Molly Egelind og Stephania Potalivo give den gas og mime en gammel klassiker.


LÆS OGSÅ: Iben Hjejle jaloux på ‘Vild med dans’-partners nye dame
LÆS OGSÅ: Christianes nye forretning: Min søn var prøvekanin

Klodset og nervøs

Hurtigt blev han dog lidt mere seriøs, og han sendte en lang række rosende ord til skuespillerinden.
– Du danser jo bare fuldstændig fantastisk, Molly, og du giver alt, hvad du overhovedet har. Der er ikke én eneste gang, du har sagt nej til noget som helst, så du er bare for vild. Men derfra og så til, at man kan komme i finalen i ‘Vild med dans’, som vi har en mulighed for nu … der er bare intet, der er sikkert. Det er kun seerne, der bestemmer på fredag, og hvordan det går, det tror jeg ikke engang, at bookmakerne kan spå om, lød det fra Mads.
LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-par bliver forfulgt af rygter om snyd
LÆS OGSÅ: Rolf Sørensen: Jeg gav ikke op uden kamp
Molly er glad for de rosende ord fra dommerne og for de mange stemmer fra seerne, men hun vil ikke tænke for meget på, at hun nu er udråbt som favorit.
– Men det er da dejligt at vide, at der er nogen, der tror på os. Men jeg holder ikke så meget øje med de ting, for så tror jeg lidt, at jeg vil blive klodset og nervøs og alt muligt. Jeg prøver ikke at tænke så meget på det, men selvfølgelig er vi sindssygt taknemmelige for, at der fredag efter fredag er så mange seerne, der stemmer os videre. Jeg kan slet ikke sige, hvor glad jeg er for det, siger hun og fortsætter:
– Men derfra og så til at gå at tænke: “uuuuuh, hvad mon de synes om os?” og “hvad mon vi nu skal gøre for at gøre folk tilfredse”. Vi danser bare med hinanden. Vi danser bare.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Vild med dans’-stjerne viser kæresten frem
LÆS OGSÅ: Populær YouTuber takkede nej til ‘Vild med dans’

“Det var sindssygt”

Mens de ikke altså ikke fokuserer så meget på, at bookmakerne har dem som det bedste dansepar lige nu, så kan de ikke løbe fra, at dommerne havde samme holdning fredag aften. Her kvitterede samtlige fire dommere nemlig med et ti-tal, hvilket gav årets første maksimum-score.
Det havde hverken Molly eller Mads turdet håbe på, inden de gik på gulvet, og skuespillerinden havde selv svært ved at forstå det efter programmet.
– Det havde jeg næsten ikke regnet med, at man måtte. Jeg tror, at jeg lige skal hjem og se genudsendelsen for faktisk at forstå, at det ikke er et eller andet, jeg selv har bildt mig ind, grinte hun, mens dansepartneren var lige så overrasket.
– Da vi kom ud på gangen og skulle til at skifte tøj til den næste dans, der kiggede vi hinanden i øjnene og havde bare så kæmpe øjne og var sådan lidt: “Hva’, skete det der lige?”. Det var for vildt. Det var sindssygt, fortalte Mads.
Fredagens program bød på et exit til rapperen Lucy Love, og dermed er der kun tre par tilbage, når der på fredag er semifinale i TV 2-programmet.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Vild med dans’-stjerne viser kæresten frem
LÆS OGSÅ: Populær YouTuber takkede nej til ‘Vild med dans’