Mød Irina til hyggesnak og shopping

På lørdag kan du møde reality-baben i København.

Af Emilie Holm Egebro - 18. juni 2015 kl. 19:25

Hvis du er vild med Irina Babenko og hendes tøjstil, så kommer der her en god nyhed. På lørdag kan du nemlig møde hende til BloggerLoppis på Avenue Hotel København.
– Jeg har glædet mig rigtig meget til det her. Jeg synes, at denne slags events er rigtig hyggelige, fordi der er mulighed for at møde de andre bloggere og selvfølgelig jer, mine skønne læsere, skriver Irina på sin blog.
Reality-baben har sorteret i sit tøjskab, og hun har fundet en masse ting frem, som du har mulighed for at købe.
– Jeg har især en masse kjoler, som jeg har til salg på lørdag, og priserne er selvfølgelig ikke høje. Jeg håber at se mange af jer, og I er velkomne til at kigge forbi og sige hej, uanset om I er i det store shoppinghumør eller ej.
De første 50 gæster til eventet får lækre goodiebags.
Find al information om eventet HER!
LÆS OGSÅ: GALLERI: SE de første billeder af Irina efter fødslen
LÆS OGSÅ: Irina: Derfor valgte jeg at deltage i reality-tv
LÆS OGSÅ: Se Irinas sjove Facebook-beskeder
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.