Modig stjernebokser sendte strippervideo for at være med i stævnet

Stjernebokser smed tøjet i sin ansøgningsvideo til ‘Stjerne Boksning’-stævnet.

Af Katja Gasiorowski - 16. juni 2019 kl. 10:55

Den 7. september går det løs for 20 deltagere, der skal kæmpe om 10.000 kroner mod en modstander i deres vægtklasse til det store stævne ’Stjerne Boksning’, som afholdes af Geggo og Cengiz.
Fælles for deltagerne er deres baggrund i realityuniverset, som de fleste har haft noget med at gøre. Men hvis navnet Ronni Lindvig ikke lige får en klokke til at ringe, så er det ikke så mærkeligt.
LÆS OGSÅ: Overrasket Panda om stjernebokserne: Jeg havde mine fordomme om…
To af stjernebokserne er nemlig såkaldte jokere. Det vil sige, at de er ukendte – lidt endnu i hvert fald. En af dem er 25- årige Ronni fra Korsør, som sendte en ansøgningsvideo for at komme i betragtning til kendis-boksestævnet. Her sørgede han for alvor at skabe blikfang og skrue helt op for charmen.
– Jeg lavede lidt sjov og ballade, hvor jeg startede med at stå i jakkesæt, og stille og roligt i løbet af videoen smed jeg mere af tøjet og endte med at pjatte til kameraet og fortælle, hvem jeg er, forklarer Ronni, der er ved at uddanne sig til ambulanceredder.
LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz afslører: Sådan har vi udvalgt stjernebokserne

Artiklen fortsætter under videoen, hvor ‘Ex on the Beach’-Cecilie giver et frækt stripshow. 

LÆS OGSÅ: Moster Niller om ‘Stjerne Boksning’: Jeg vil slå et slag for homoseksuelle

Bokser sig ud af kærestesorgerne

Ronni er en af de få stjerneboksere, som rent faktisk har erfaring med boksning – dog ikke på kampfronten, men boksetræning er ikke fremmed for ham. Derudover er hans far gammel bokser, derfor regner Ronni med, at farens evner kan spores i generne, fortæller han.
LÆS OGSÅ: Selvsikker ‘For lækker til love’-Simon: Jeg vinder helt sikkert i ‘Stjerne Boksning’
Selvom selve boksningen var en stor motivationsfaktor til at melde sig til stævnet, så var der også noget andet, som trak i Ronni.
– Først og fremmest har boksning altid interesseret mig rigtig meget, og så blev jeg single for noget tid siden – så tænkte jeg, at det måske var en meget god måde til bare at glemme det hele og komme videre, siger han.
LÆS OGSÅ: ’Robinson’-Yasser om ’Stjerne Boksning’: Den største konkurrent er mig selv

Passer godt ind i miljøet

Som bekendt er Ronni en af jokerne, og han kan endnu ikke prale af at have medvirket i et realityprogram som de øvrige stjerneboksere. I begyndelsen havde han også sine betænkeligheder ved at møde de andre deltagere, men indtil videre er de ugentlige fællestræninger gået godt.
– Til at starte med tænkte jeg, at de måske var lidt nogle højrøvede typer, men jeg synes faktisk de alle sammen er superflinke. Jeg passer ret godt ind i miljøet, dog tror jeg, at jeg kommer til at holde lidt igen og prøve at holde fast i den, jeg er. Det virker som om, det er meget nemt at komme til at være lidt overfladisk. Det er ikke lige min side, slår Ronni fast.
Se hele interviewet i videoen over artiklen, hvor Ronni fortæller, hvilket realityprogram han gerne vil have sin debut i.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Nadja om ‘Stjerne Boksning’: Fint nok, hvis jeg brækker næsen