'Fristet' bliver vildere og bedre

Unge mennesker i stiletter, bukser og shorts var stimlet sammen med pressefolk fra diverse kulørte blade til snigpremieren på ‘Fristet’. Værten selv glæder sig som et lille barn til, at Danmark bliver præsenteret for dette års udgave af ‘Fristet’.

Af Mikkeline Andersen - 22. august 2012 kl. 20:38

Der er de sidste måneder været massevis af skriverier og spekulationer om den nye omgang af ‘Fristet’, som inden længe får premiere på TV3.
Klokken 10:00 slog Empire Bio dørene op til biografsalen, og deltagere, venner tilrettelæggere og pressefolk fyldte hurtigt salen op. Med et par indledende ord fra Adam kunne det første afsnit gå i gang.

Adam Duvå Hall ser frem til at præsentere den nye omgang ‘Fristet’ for hele Danmark. (Foto: Per Joe, Realityportalen.)


LÆS OGSÅ: Fetterlein sover over sig til Fristet-premiere
Desværre kan vi ikke røbe for meget omkring det første afsnit, men glæd jer!
– Vi har skruet på nogle forskellige knapper, så det bliver både vildere og bedre, fortæller den populære vært til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: En ny og vildere sæson – ‘Fristet’?
Og folkene i salen var også begejstrede. Under afsnittet lød der jævnligt grin, fnisen og klapsalver.
Efterfølgene var der tid til interviews med de forskellige deltagere, ligesom Adam også stillede op og svarede på diverse spørgsmål.
Deltagerne er gode
Realityportalens udsendte må konstatere, at det uden tvivl bliver en sæson, hvor der bliver skabt debatter omkring moral og etik. Men det er også en sæson, hvor deltagerne viser nye sider.
– Deltagerne er gode. De tænker sig om, men er også vilde!, slår Adam fast over for Realityportalens udsendte.
LÆS OGSÅ: Går dansk reality-tv mod nye højder?
Som vi tidligere har skrevet, så vil der i den kommende tid blive publiceret artikler med deltagerne, Adam Duvå Hall og folkene bag konceptet. Glæd jer! For det gør vi.
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.