Mitchels selvmål talte dobbelt

Ved gårsdagens reality cup fik Mitchel lov til at spille som pige, så hans mål talte dobbelt – det viste sig dog at være en dårlig idé, da han scorede selvmål.

Af Louise Vilsbøl - 1. juli 2012 kl. 19:03

Der var lagt op til et brag af et fodbold event, da de danske reality stjerner i går samledes for at dyste i den første reality cup. Vinderne blev, som det tidligere er beskrevet her på realityportalen, holdet fra Wipeout, og i den anden ende af skalaen finder man nok Singleliv-holdet.
– Jeg tror vi endte på en god bundplacering, for vi vandt ingen kampe. Vi var faktisk rigtig dårlige, vurderer Mitchel om sit eget hold.
SE OGSÅ: Paradise-drenge var sikre på fodbold-sejr
Spillede som pige = selvmål talte dobbelt
Og den homoseksuelle Singleliv-fyr er da heller ikke bleg for at tage sin del af ansvaret for de manglende mål og sejre.

Der var god stemning på Singleliv-holdet, selvom Mitchel scorede selvmål


– Speakeren startede med at fortælle, at alle pigers mål talte for 2 mål. Og så brokkede jeg mig. Jeg ville os have 2 point for mine mål, og det gik han med til, fortæller Mitchel, som dog ikke havde overvejet konsekvenserne af sit brokkeri.
– Så da jeg scorede første gang var der vild fest, indtil jeg opdagede at det var et selvmål .. Arg !!! Så de 2 mål fik det andet hold  – Paradise drengene for min bummert, fortæller han.
Han må erkende, at holdet ikke var særlig tilfredse med selvmålet og vurderer, at det var cirka på det tidspunkt, at de besluttede sig for, at de kun spillede for sjov og ikke for at vinde – for det siger tabere altid, konkluderer Mitchel med et grin.
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.