Mitchel er forelsket i en pige!

Den store kærlighed er ‘bypigen’ Juliane – og Mitchel er faldet pladask for den kønne pige. Men der er lidt problemer i vejen for den helt store kærlighed.

Af Mikkeline Andersen - 11. september 2012 kl. 14:21

Mitchel fra singleliv er vild med Juliane Axen fra ‘Bypiger søger bonderøve’, der kører på kanal 5. For Mitchel er der ingen tvivl. Juliane er topklasse, men der er alligevel et par forhindringer på vejen.
– Jeg jo er til fyre – og har en kæreste. Og hun ender måske med at finde en bondemand. Men fuck en lækker, smuk tøs, lyder det begejstret fra Singleliv-fyren.
Mitchel mødte den skønne pige første gang til Amalies fødselsdag, hvor hun var i selskab med sin søster.
LÆS OGSÅ: Spritstiv reality-fødselsdag!
– Alt omkring hende og hendes søster var bare perfekt!!! Måske er det derfor, jeg godt kan lide hende? Fordi hun er perfekt, ligesom mig, siger han med et smil til Realityportalen.dk.
‘Elsker Christopher’
Mitchel fortæller, at folk tit har spurgt, hvilken type han ville gå efter – hvis han var til piger. Og nu har folk svaret.
– Hendes personlighed fanger mig bare. Hun har et eller andet over sig, som jeg vil se mere til, forklarer han.
Mithel er overbevist om, at fyren, der får Juliane, er yderst heldig, men skulle det ikke ske, at bypigen finder kærligheden, så vil Mitchel gerne hjælpe til.
– Hvis hun mangler nogen til at føde sine børn, eller hvad man siger, så melder jeg mig gerne.
LÆS OGSÅ: Stephanie Star nøgen til årets Gay parade
Man skal dog ikke spekulere i, om Mitchel skulle gå hen og blive hetro – det er der absolut ingen chance for.
– Jeg elsker min kæreste, Christopher, og er bestemt ikke til piger. Men hvis jeg var, så skulle det være en som Juliane, slår han fast over for Realityportalen.dk.
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.