'Mit plastikmareridt': Ville ligne Pamela: Nu knalder hun kun med kostumer

Det gik helt galt for Isabella, da hun som 18-årig lagde sig under kniven for at komme til at ligne Pamela Anderson.

Af Jonas Sand - 15. september 2015 kl. 14:58

I aftenens afsnit af ‘Mit plastikmareridt’ kan du møde Isabella, som siden en operation kort efter sin 18-års fødselsdag har skammet sig over sin krop. Hendes store idol var Pamela Anderson, og derfor lagde hun sig under kniven for at komme til at ligne hende.
Men operationen gik galt, og Isabella udviklede en sjælden og voldsom kapseldannelse i brysterne. Det endelige resultat er mislykket i horribel grad, og hendes bryster ligner langt fra ‘Baywatch’-stjernens.
Men de fysiske smerter er ikke de eneste mén, som Isabella har fra operationen. For psykisk har hun det så dårligt med sig selv, at hun kun kan have sex, hvis hun er iklædt diverse frække kostumer.
Mød Isabella i videoen herunder, hvor hun viser kostumerne og brysterne frem:

LÆS OGSÅ: ‘Mit plastikmareridt’: Jeg har ikke længere sex 3-4 gange om dagen
LÆS OGSÅ: Dorthe fra ‘Mit plastikmareridt’: Jeg er så lykkelig
LÆS OGSÅ: ‘Mit plastikmareridt’: 35-årige Gitte har en tung tissekone
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.