’Mit plastikmareridt’: Søns kræftforløb endte med skæve bryster

Efter en lang indlæggelse med sin søn gav Charlott sig selv et par bryster i gave, men det endte ikke, som hun havde håbet.

Af Lise Nygaard - 25. april 2017 kl. 17:55

Med sin et år gamle søn i armene bliver Charlott kastet ud i en forældres værste mareridt, da lægerne fortæller hende, at sønnen har kræft. Det betyder, at de næste to år er Charlott indlagt på hospitalet med sønnen, og for at gøre ondt værre tærer den hårde tid på forholdet, og Charlott og hendes mand går fra hinanden.
LÆS OGSÅ: De BEDSTE forvandlinger i ‘Mit Plastikmareridt’
Så da det hele er overstået, heldigvis lykkeligt ved at sønnen erklæres rask, beslutter Charlott, at hun vil gøre noget godt for sig selv.
– Jeg render rundt i den her osteklokke i to år, og da jeg kommer ud på den anden side og får kigget mig i spejlet, er jeg bare ikke den samme længere. Jeg er trist og bleg at se på. Så da han bliver rask i 2004, vælger jeg, at give mig selv en brystforstørrende operation i gave, fortæller Charlott i programmet.
LÆS OGSÅ: Brøndy-spiller søger hjælp i ‘Mit platikmareridt’: Tabte 42 kilo på 4 måneder
Charlotts kirurg lægger brystimplantatet oven på brystmusklen, hvilket ifølge programmets eksperter er en ret udsædvanlig måde at gøre det på.
Se Charlotts mislykkede gave til sig selv i klippet herunder.

LÆS OGSÅ: Irinas store succes: Jeg arbejder konstant!
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.