'Mit plastikmareridt'- Sarah: Sådan går det i dag

Selvom hun frygtede, at hun ville fortryde det, så er Sarah glad for, at hun alligevel meldte sig til ‘Mit plastikmareridt’.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 22. maj 2016 kl. 15:50

Det var noget af et syn, der mødte lægerne, da 21-årige Sarah trådte ind ad døren for første gang i ‘Mit plastikmareridt’. I 2014 fik Sarah foretaget en brystforstørrende operation, da hun selv mente, at hun havde små bananbryster. Operationen endte dog ikke som planlagt, da Sarah efterfølgende blev syg. Hun fik derefter fjernet det ene implantat og stod tilbage med en barm, hvor der var 400 mg i det ene bryst og 450 mg i det andet.
Det endte faktisk så galt, at arret rev sig selv op, hvilket efterlod et hul på størrelse med tre to kroner under brystet. Men lægerne valgte at operere Sarah, og det er hun taknemmelig for den dag i dag.
– Det er blevet rigtig, rigtig pænt. I programmet fortalte lægerne, at de ville sætte brysterne lidt højere, så de sidder pænt, når de falder på plads. De er så ved at falde på plads nu, og det ser flot ud. Jeg er positivt overrasket over resultatet, siger Sarah til Realityportalen.dk og fortæller, at det krævede en del mod at tilmelde sig til programmet:

Arret rev sig selv op og efterlod Sarah med et stort hul i brystet. (Foto: TV3)

Arret rev sig selv op efter brystoperationen og efterlod Sarah med et stort hul i brystet. (Foto: TV3)


–  I starten var jeg meget bange for, at jeg ville komme til at fortryde det, men det har jeg ikke gjort, da lægerne i programmet var meget kompetente. Det var selvfølgelig lidt grænseoverskridende, da jeg skammede mig lidt over mine bryster.
LÆS OGSÅ: ‘Mit plastik mareridt’-Katja: Sådan går det i dag
LÆS OGSÅ: ‘Mit plastikmareridt’: Ville ligne Pamela: Nu knalder hun kun med kostumer
Familien har støttet hende
Selvom det var grænseoverskridende for Sarah at vise sin krop frem på tv, så har det hjulpet en hel del på frygten, at kæresten var der for hende hele vejen igennem.
– Min kæreste har støttet mig i hele forløbet. Jeg vendte det selvfølgelig med ham, inden jeg meldte mig til programmet for at høre, hvad han syntes. Han vidste jo godt, at hele situationen gik mig på, så han sagde, at jeg bare skulle melde mig, siger Sarah.
I dag er Sarah glad for, at hun har en kæreste, der har støttet hende igennem hele forløbet. Og hun kan også tydeligt mærke, at selvtilliden er røget i vejret efter operationen.
– Jeg har været glad for min medvirken i programmet. Jeg har fået meget mere selvtillid, og nu kan jeg også gå med bh, uden det gør ondt. Det er dejligt endelig at være sluppet af med alle de smerter. Jeg er generelt blevet meget mere glad, og jeg skammer mig ikke over mine bryster mere.
LÆS OGSÅ: Frustreret ‘Mit plastikmareridt’-deltager: Jeg tisser opad
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.