'Mit plastikmareridt': Karina har fået 11 brystoperationer på 3 år

Karina fik en dårlig udført brystoperation, og efterfølgende måtte hun gennemgå en lang række operationer.

Af Louise Vilsbøl - 7. september 2016 kl. 16:22

I den nye sæson af ‘Mit plastikmareridt’, som har premiere i aften på TV3, møder vi fire kvinder, som har ar på både krop og sjæl efter fejlslagne plastikoperationer. En af dem er Karina, som har været igennem 11 operationer på kun 3 år i forsøget på at rette op på en dårlig udført brystoperation. I dag, 15 år efter, lever hun med kroniske smerter og det, der er værre.
LÆS OGSÅ: Brystoperation gav stort hul i brystet 
– Jeg har sting stikkende ud af brystet, de er hårde som sten, og jeg har smerter, lyder det fra Karina, da hun skal forklare, hvorfor hun deltager i programmet.
Spørgsmålet er nu, om kirurgerne vælger at hjælpe Karina af med smerterne og de hårde bryster. Se, hvordan Karinas bryster ser ud efter 11 operationer i videoen herunder.
LÆS OGSÅ: Frustreret ‘Mit plastikmareridt’-deltager: Jeg tisser opad 

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.