'Mit plastikmareridt'-Jette: Sådan går det i dag

Jette forlod lægerne med et stort smil på læben for blot 14 dage siden, og det er ikke blevet mindre siden.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 15. maj 2016 kl. 17:50

Det, der skulle have været en helt almindelig brystforstørrende operation, endte med et par hængebryster for Jette tilbage i 2005. Blot 14 dage efter operationen begyndte Jettes bryster at hænge, og hun havde en følelse af, at implantatet var groet fast på ribbenet.
I ‘Mit plastikmareridt’ valgte lægerne, at de gerne vil operere Jette, og det er noget, som hun har sat pris på lige siden. Selvom der kun er gået 14 dage siden kameraet slukkede, så er hun stadig ovenud tilfreds med resultatet.
– Arret er helet rigtig pænt. Det, som de viser sidst i programmet, er cirka to uger siden, og jeg har aldrig været så glad for mig selv, som jeg er den dag i dag. Det er utroligt, hvad sådan et par bryster kan gøre, men de kan åbenbart gøre en hel del, fortæller Jette til Realityportalen.dk
LÆS OGSÅ: ‘Mit plastik mareridt’-Katja: Sådan går det i dag
Efter deltagelsen i ‘Mit plastikmareridt’ er Jettes selvtillid kun steget i vejret, og hun er rigtig glad for, at hun medvirkede i programmet. Hun havde dog sine betænkninger i starten.
– Jeg har været rigtig glad for deltage i programmet, men det har virkelig, virkelig været grænseoverskridende. Til gengæld har jeg mødt en masse søde mennesker, og jeg har fået et godt resultat ud af det, så jeg fortryder intet.
LÆS OGSÅ: ‘Mit plastikmareridt’: Ville ligne Pamela: Nu knalder hun kun med kostumer
Slut med operationer
Efter operationen anbefaler lægerne, at man får lavet et nyt brystløft igen, men det tror Jette ikke bliver aktuelt for hende, da hun er glad for de bryster, hun har nu.
-Jeg skal ikke have lavet flere operationer. Lægen siger i programmet, at man om nogle år skal have lavet et brystløft igen, men det tror jeg ikke, at jeg skal have lavet. Jeg er jo ikke 24 mere, så jeg behøver ikke et par bryster, som sidder helt oppe i hovedet på mig. Bare de ikke hænger nede på gulvet, som de gjorde før, siger Jette uddyber, at hendes tre børn har været der for hende:
-Mine børn har støttet mig hele vejen igennem, men det var måske lidt pinligt for dem i skolen, men mere er der ikke i det. De har taget det hele rigtig, rigtig pænt.
LÆS OGSÅ: ‘Mit plastikmareridt’-deltager raser: De har ødelagt mit liv
LÆS OGSÅ: WOW: Ung mor er blevet bodybuilder – kan I kende hende?
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.