'Mit plastikmareridt'-deltager: Mine bryster hæmmer mit job som stripper - Her & Nu

'Mit plastikmareridt'-deltager: Mine bryster hæmmer mit job som stripper

I aftenens afsnit møder vi Nina, som føler, at hendes skæve bryster giver hende problemer på jobbet.

Af Emilie Holm Egebro - 23. november 2016 kl. 15:20

Når ‘Mit plastikmareridt’ i aften ruller over skærmen, bliver vi præsenteret for Nina, som drømmer om en ny brystoperation. Nina er til dagligt stripper og de asymetriske bryster hæmmer hendes erhverv, da folk ikke vil booke en pige med skæve bryster.
– Jeg startede med at få lavet bryster for mange år siden, og jeg er ikke så stor dengang, så jeg får det i, der passer til min krop. Men som årene er gået, og jeg er vokset og har taget ti kilo på, så synes jeg ikke, mine bryster passer til resten af min krop. Især ikke når jeg er stripper, forklarer Nina og fortsætter:
LÆS OGSÅ: Chokeret ‘Mit plastikmareridt’-kirurg: Hvordan kan lægen leve med sig selv?
– Jeg får så lavet mine bryster en gang mere, og det er super fint, men efter noget tid begynder det ene implantat at rutsche nedad, så det hænger under selve brystet. Jeg vil jo gerne have nogle ordentlige bryster, og det betyder også meget, når jeg er stripper. Det skal gerne være et produkt, som er præsentabelt.
Om lægerne tilbyder Nina en operation, kan du finde ud af i aften klokken 20.00 på TV3.
Smugkig lidt af aftenens afsnit herunder:

LÆS OGSÅ: Sådan er det gået DUM-Louise efter ‘Mit plastikmareridt’
LÆS OGSÅ: ‘Mit plastikmareridt’-Philip stopper aldrig med operationer
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.