'Mit plastikmareridt'-Christina: Sådan går det i dag

Christina fra ‘Mit plastikmareridt’ havde fået en delle og et stort ar på maven, efter hun havde fået foretaget et kejsersnit. Ni uger efter opperationen er hun godt tilfreds med resultatet, men der er én ting, hun ikke er helt tilfreds med.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 17. april 2016 kl. 15:50

Det var en trist Christina, der mødte ind til konsultation hos lægerne i sæson 4 af ‘Mit plastik mareridt’. På trods af hård træning var det ikke muligt for Christina at komme den mavedelle til livs, som hun havde fået efter et kejsersnit. Hun fandt derfor alternative metoder at skjule mavedellen på, hvor hun blandt andet rullede husholdningsfilm rundt om maven for at holde den ‘stram’.
I dag er situationen dog helt anderledes, og ni uger efter operationen bliver husholdningsfilmen nu kun taget frem, når det skal bruges til mad.
LÆS OGSÅ: ‘Mit plastikmareridt’-deltager raser: De har ødelagt mit liv
-Det er simpelthen blevet så pænt, jeg er meget tilfreds med operationen, og mavedellen er nu væk. Det eneste jeg har lagt mærke til, er en lille bule ved siden af navlen, som jeg også nævnte i programmet, men der er hverken blå eller rød farve i bulen, så jeg tænker, at den går væk efter lidt tid, siger Christina til realityportalen.
Selvom Christina er meget glad for resultatet, så kunne hun ikke have gjort det uden sin familie, der støttede hende igennem hele forløbet.
– Mine tre drenge og min mand støttede mig gennem hele forløbet, så det var en stor, stor hjælp. Det hjalp selvfølgelig også, at det var nogle kompetente læger, som virkelig havde styr på tingene, så det har faktisk været en rigtig god oplevelse, men det var meget hårdt at undvære familien.
LÆS OGSÅ: WOW: Ung mor er blevet bodybuilder – kan I kende hende?
Træt af husholdningsfilm
I løbet af afsnittet ser seerne, hvordan Christina vikler sin mave ind i husholdningfilm for at holde sin delle på plads, og Christina medgiver da også, at hun er perfektionist. Hun synes dog ikke, at lige netop denne scene er retvisende.
– Det med husholdsningsfilm er jeg lidt træt af.  Jeg brugte slet ikke husholdingsfilm, som de fremstiller det i programmet. Det var faktisk mere en spøg med en veninde, som sagde, at jeg kunne gøre det for sjov, men det er slet ikke noget,  jeg har rendt har rundt med hver dag, fortæller Christina og uddyber:
– Men jeg er meget perfektionistisk, og jeg kan godt lide, at man ser ordentlig ud, uanset om man har nogle dårlige forudsætninger eller ej, og det var egentlig også derfor, at jeg meldte mig til programmet.
LÆS OGSÅ: ‘Mit plastikmareridt’: Ville ligne Pamela: Nu knalder hun kun med kostumer
Måske mere reality
For Christina har det været en god oplevelse at deltage i ‘Mit plastikmareridt’, og det er derfor heller ikke utænkeligt, at det er sidste gang seerne ser hende på skærmen, men hun har dog børn at tænke på.
– Jeg er en meget impulsiv, og jeg elsker at prøve nye ting, da der var optagelser til Ninja Warrior i København, overvejede jeg faktisk at stille op. Jeg har også tit tænkt på Robinson ekspeditionen, så det er ikke udelukket, men jeg har dog en familie, jeg ikke vil undvære, fortæller Christina og supplerer:
– Dog er jeg typen, der holder lidt øje med, om der er et eller andet sjov, så det er ikke utænkeligt, at I ser mig i flere programmer.
LÆS OGSÅ: ‘Mit plastikmareridt’: Jeg har ikke længere sex 3-4 gange om dagen
LÆS OGSÅ: Dorthe fra ‘Mit plastikmareridt’: Jeg er så lykkelig
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.