'Mit plastik mareridt'-Katja: Sådan går det i dag

Katja var mildest talt ked af sin barm, da hun mødte lægerne i programmet. I dag er situationen en helt anden.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 1. maj 2016 kl. 18:55

Katja havde været igennem et sandt mareridt, før hun mødte lægerne i ‘Mit Plastikmareridt’. Kirurgen, som foretog Katjas brystoperation, brugte en pincet, hvor der var spor efter sting fra en gammel patient. Efter operationen havde der samlet sig en del arvæv i Katjas bryster, og hun mente samtidig, at brystvorterne sad for langt inde mod midten.
I dag er en situationen dog en anden. Katja var allerede ved godt mod, da hun mødte lægerne efter operationen, og det er kun gået fremad siden.
– De ar jeg havde, er helet helt fantastisk, og der er ingen sting mere – overhovedet. Der er stadig nogle af de ar, jeg har, der er lidt lyserøde, men det kan de være længe, så det bekymrer mig slet ikke, siger Katja til Realityportalen.dk og uddyber:
– Forløbet på klinikken og at medvirke i programmet var sjovt og spændende, og alle var søde hele vejen igennem. Jeg synes, at det var klippet super fedt – jeg skammede mig på ingen måde over, hvad jeg så på tv. Jeg var nærmest stolt.
LÆS OGSÅ: ‘Mit plastikmareridt’-deltager raser: De har ødelagt mit liv
Flotte kasser
At medvirke i programmet har givet Katjas selvtillid et kæmpe boost, og hun er blevet glad for sine bryster igen. Hun tænker særligt én ting, når hun står ud af sengen om morgenen og ser sin ‘nye’ barm.
– Jeg er blevet gladere, og når jeg står ud af sengen, så tænker jeg: ‘Wow nogle flotte kasser’. Mine tanker omkring mig selv er generelt mere positive, hvor jeg før operationen tænkte over, hvorfor jeg fik lavet operationen, og om jeg nogensinde bliver 100 procent tilfreds.
Men det er  ikke sidste gang, at Katja skal under kniven.
– Det er ikke min sidste operation, da implantaterne skal udskiftes igen om 8-10 år, så der skal jeg under kniven igen.
Se billederne af Katjas barn før operationen øverst i artiklen. 
LÆS OGSÅ: ‘Mit plastikmareridt’: Ville ligne Pamela: Nu knalder hun kun med kostumer
LÆS OGSÅ: ‘Mit plastikmareridt’: Jeg har ikke længere sex 3-4 gange om dagen
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.