Miss Paradise-vinder udgiver sang

En tidligere Miss Paradise-vinder udgiver sangen ‘Min tur’ til foråret.

Af Louise Andersen - 13. januar 2019 kl. 14:55

I 2016 tonede den blonde Christina Maria frem på skærmen i TV3-programmet ‘Paradise Hotel’. Efterfølgende er der sket en hel del for den velskårne Miss Paradise-vinder, der er blevet mor og optaget på sin drømmeuddannelse, sygeplejerske-uddannelsen, og seneste skud på stammen er en sang.
– Sangen hedder ‘Min tur’, og den omhandler dualismen svigt og kærlighed. Sangen handler ligesom om, at det nu er min tur til at leve livet uden at se mig tilbage, forklarer Christina Maria og fortsætter:
LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: Dansk realitypar er blevet forældre

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se Numse-Rasmus’ alternative forslag til, hvad man kan bruge kage til – og hvilke kage han bedst kan lide at dyrke sex med.


LÆS OGSÅ: Numse-Rasmus: Her er status på mit Afrika-bryllup
– Den handler om at give slip, og om at tilgive sig selv. Man skal huske at nyde livet, mens man kan, inden det er for sent. Mere kan jeg ikke rigtigt fortælle, men det er en ørehænger, og den har et fedt beat. Jeg glæder mig helt vildt.
Christina Maria har indspillet næsten hele sangen, som dog først udkommer til foråret, og inspirationen har hun fundet i sit eget liv.
– Jeg har altid tænkt på andre før mig selv, og sangen handler om, at jeg ikke altid skal tænke på alle andre, men huske at gøre ting, som er gode for mig, siger hun.
Du kan øverst se et galleri af de billeder, Christina Maria har fået taget i forbindelse med sangen. 
LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-babes datter går i sin mors fodspor
LÆS OGSÅ: ‘Divaer i junglen’-babe og ‘Paradise’-hunk fejrer kærligheden
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-hunk og kæresten har gjort det forbi