'Miss Danmark 2018': Her er læsernes favorit

Med 15 procent af stemmerne gik titlen som årets ‘Miss HER&NU’ til 17-årige

Af Jonas Sand - 1. august 2018 kl. 11:42

Til september bliver Danmarks smukkeste kvinde kåret i skønhedskonkurrencen ‘Miss Danmark 2018’. HER&NU følger konkurrencen på tæt hold, og i den seneste uge har du haft mulighed for at lære de 30 deltagerne bedre at kende.
I går kunne vi præsentere alle 30 finalister, hvor læserne havde mulighed for at stemme på deres favorit og kåre årets ‘Miss HER&NU’. Og her var valget klart, da afstemningen lukkede i går aftes klokken 22:00. Med 3113 stemmer faldt valget på 17-årige Celina West Riel fra Køge.
– Det er virkelig overvældende. Det er ret vildt, og jeg er rigtig glad for alle de positive reaktioner, der har været, jubler årets ‘Miss HER&NU’, da hun får nyheden.
CHOK: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne afbryder forlovelsen
LÆS OGSÅ: Natascha Linea om Sidney Lee: Vi er ikke kærester, vi boller bare

Celina mangler venstre arm, og hun er dermed den første deltager i konkurrencen, der mangler en kropsdel. Den unge pige glæder sig over, at hun kan være et forbillede for andre. (Foto: Christina Anaya/MissDanmark.dk)

Et forbillede for andre

Celina skiller sig ud fra de andre deltagere i ‘Miss Danmark’ gennem tiden. Hun er nemlig født uden venstre arm, og hun er den første deltager i skønhedskonkurrencen, der mangler en kropsdel.
– Der har selvfølgelig både være negative og positive reaktioner, men de positive kommentarer vægter højere end de negative for mig.
– Det er både unge piger og forældre og bedsteforældre til børn med et handicap, der skriver til mig og siger, at det er flot, at jeg stiller mig frem, som jeg er, og at jeg giver unge piger noget at spejle sig i og er med til at nedbryde grænser. Det er jeg rigtig glad for, og jeg synes, det er rigtig dejligt at være et forbillede, siger hun.
LÆS OGSÅ: Dansk realitypar er gået fra hinanden: Vi taler ikke længere sammen
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-hunk kysser med 71-årig kvinde

Går efter sejren

Til september skal det så endelig afgøres, hvad der bliver kåret som ‘Miss Danmark 2018’ og overtager kronen fra sidste års vinder, Amanda Petri. Og Celina håber naturligvis på, at hun den 12. september kan lade sig krone i Cirkusbygningen.
– I øjeblikket har vi bootcamps, hvor jeg bare forsøger at give alt, hvad jeg kan, så jeg er helt klar til finalen. Jeg vil bare give den gas, siger Celina og åbner op for, hvad hendes målsætning er.
– Vi går vel alle efter at vinde, fortæller hun med et grin.
‘Miss Danmark’ er den ældste og mest prestigefyldte skønhedskonkurrence, som har en historie, der fører tilbage til 1926. Udover udseende konkurrerer deltagerne i diverse deldiscipliner såsom Miss Sport, Miss Talent, Miss Beach Beauty, bedste velgørenhedsprojekt med mere.
‘Miss Danmark 2018’-finalisterne dyster om den prestigefyldte titel, et hav af præmier og deltagelse i en stor international skønhedskonkurrence. Det hele bliver afgjort den 12. september i Cirkusbygningen.
LÆS OGSÅ: Frederik beskyldt for utroskab: Nu svarer han igen
LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-stjerne er blevet gift