'Miss Danmark 2017': Hvem er landets smukkeste?

HER&NU afslører eksklusivt de 30 finalister til årets ‘Miss Danmark 2017’.

Af Redaktionen - 3. august 2017 kl. 12:05

I september bliver Danmarks smukkeste kvinde kåret i skønhedskonkurrencen ‘Miss Danmark 2017’. HER&NU følger konkurrencen på tæt hold, og hele ugen kan du lære de 30 deltagerne bedre at kende.
‘Miss Danmark’ er den ældste og mest prestigefyldte skønhedskonkurrence, som har en historie, der fører tilbage til 1926. Udover udseende konkurrerer deltagerne i diverse deldiscipliner såsom Miss Sport, Miss Talent, Miss Beach Beauty, bedste velgørenhedsprojekt med mere.
‘Miss Danmark 2017’ finalisterne dyster om den prestigefyldte titel, et hav af præmier og deltagelse i en stor international skønhedskonkurrence.
LÆS OGSÅ: Sportsvært om deltagelse i ‘Vild med dans’: Knokler for at komme i form
I denne uge stille HER&NU hver dag skarpt på 6 ud af de i alt 30 finalister. I dag – den 3. august – kan du læse om de første 6 håbefulde deltagere og stemme på din helt egen favorit.
Vinderen af afstemningen går videre til finalen, som bliver afgjort her herognu.dk i næste uge, hvor vinderen får læsernes pris og bliver kåret til årets ‘Miss HER&NU’.
I galleriet over artiklen kan du se møde de første seks finalister, og i afstemningen herunder kan du fortælle, hvem din favorit er.

Hvem er din 'Miss Danmark'-favorit?

  • Simone Gadegaard Andersen (30%, 1.283 Votes)
  • Julie Kjær (29%, 1.228 Votes)
  • Camilla Berthelsen (20%, 858 Votes)
  • Sophie Fournais (10%, 412 Votes)
  • Amanda Louise Creutzberg (7%, 321 Votes)
  • Pernille Laura Sørensen (4%, 183 Votes)

Total Voters: 4.285

Indlæser ... Indlæser ...

LÆS OGSÅ: Komiker klar til ‘Vild med dans’
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse underholdningsprogrammer og kendisser.