Mikkel Skelskov topper dansk erhvervsliste - Her & Nu

Mikkel Skelskov topper dansk erhvervsliste

Faren til Amalies Szigethys datter er blevet et velkendt navn i erhvervsverdenen.

Af Emilie Holm Egebro - 21. januar 2017 kl. 16:55

Selvom han er far til Amalie Szigethys datter, Josephine Charlotte, så er det ikke meget, vi har hørt til Mikkel Skelskov gennem tiden.
Det er dog ikke, fordi interessen omkring Mikkel er lille. Mikkel er til dagligt iværksætter, og det viser sig, at han ligger nummer et på listen over de mest søgte erhvervspersoner i 2016 på søgetjenesten Proff. Og det er der en god årsag til:
LÆS OGSÅ: EKSKLUSIVT: Mikkel Skelskov taler ud om forholdet til datteren
– Mikkel Skelskov var jo ikke kendt i den brede offentlighed, før han blev sat i forbindelse med Amalie Szigethy. Det var lige omkring, at det kom frem, at han er far til Amalies barn, at søgningerne på hans navn toppede, siger Kristoffer Apollo, der er kommunikationschef i Eniro Danmark, der står bag Proff, til Finans.dk.
– Det er en effekt, vi har set mange gange før. Erhvervsfolk der af en eller anden grund er aktuelle i medierne, får mange søgninger, fortsætter Kristoffer Apollo.
LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy taler ud om både Peter og Mikkel
LÆS OGSÅ: Amalie tog 41 kilo på: Jeg levede af sovs og kartofler
Se det søde billede af Mikkel og datteren Josephine nedenfor:

LÆS OGSÅ: Mikkel Skelskov har set lille Josephine
LÆS OGSÅ: Mads Dinesen og Mikkel Skelskov: Vi tager tit helikopteren til Burger King
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.