Mikkel om mødet i 'Ex on the Beach': Amanda burde være single

Amanda bryder sammen ved synet af Mikkel. Men hun er ikke den eneste, der stadig er følelsesmæssigt involveret.

Af Caroline Grønne Wigdal - 17. marts 2020 kl. 20:00

I aftenens afsnit ‘Ex on the Beach’ sker det, som for Amanda er det værst tænkelige: Ekskæresten Mikkel dukker op på stranden, hvilket får Amanda til at reagere voldsomt og bryde sammen. Mikkel er nemlig den, der har formået at knuse hendes hjerte allermest. 
LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: Ex on the Beach’-babe sendes hjem grundet temperament
– Det var meget overvældende for mig at se Amanda græde. Lige der fik jeg ondt af hende. Det ophørte dog kort tid efter, da hun kun havde dårlige ting at sige om mig, og hun havde også fremstillet mig dårligt over for de andre deltagere i villaen inden min ankomst, siger Mikkel til Realityportalen.
Mikkel var i tvivl, om han skulle sige ja, da han blev spurgt, om han ville deltage i endnu en sæson ‘Ex on the Beach’, da han stod et sted i livet, hvor han ikke havde det godt.
LÆS OGSÅ: AV! Amanda om at se kæresten dele hede følelser med Emma på tv
– Jeg var stadig lidt trykket over alt det, der var sket mellem mig og Amanda, men jeg endte med at atge afsted, og i dag er jeg et helt andet og bedre sted i livet, siger ‘Ex on the Beach’-hunken.

Amanda burde være single

Det viser sig hurtigt, at Amanda ikke er den eneste, der fortsat har nogle følelser i klemme, når det gælder det tidligere forhold. Mikkel har det på det tidspunkt ikke nemt med, at Amanda har fået en ‘Ex on the Beach’-kæreste, og han har meget på hjertet omkring, hvad hun bør gøre og ikke bør gøre.
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Nicklaes: Derfor havde jeg sex med Ditte før Amanda
– Amanda havde tre eller fire kærester i år 2019. Jeg tænkte, at hun burde være single og blive mere selvstændig. Og det var sgu ikke super fedt at gå og se på, at éns ekskæreste gik og kyssede og legede kærester foran én, når det for kort tid siden var mig selv, der kyssede med Amanda, siger han om, hvordan han følte i villaen.
Siden har han fået et helt andet forhold til Amanda.
– Men i dag har jeg det fantastisk med hende. Og jeg blev glad for at se hende igen, da jeg mødte hende på stranden. Nicklaes er god ved Amanda, og hvis hun føler, det er det rigtige at være sammen med ham, så støtter jeg hende.
LÆS OGSÅ: Sarah Amalie lykkelig gravid: Jeg troede ikke, det var muligt
Herunder kan du se Mikkel og Amandas første møde. Hele afsnittet kan ses på Dplay.