Mikkel og Martinna: Sådan har vi det med hinandens familier - Her & Nu

Mikkel og Martinna: Sådan har vi det med hinandens familier

‘De unge mødre’-deltagerne løfter sløret for, hvordan forholdet til svigerfamilierne er.

De unge mødre
Af Jonas Sand - 25. februar 2017 kl. 18:55

Familie er vigtigt for Martinna Pedersen fra ‘De unge mødre’. Det kan der ikke være tvivl om, hvis man har fulgt hendes liv i reportageserien på Kanal 4. Sammen med manden Mikkel og deres to børn, Milan og Elliot, bor hun i øjeblikket hos sine bedsteforældre, inden parret flytter ind sammen med søsteren samt hendes mand og børn.
Og det hele har været noget af en mundfuld for Mikkel, der selv kommer fra en noget mindre familie. Det fortæller han i et indlæg på Martinnas blog, hvor han svarer på en række spørgsmål fra læserne.
– Det var meget overvældende, fordi jeg selv kommer fra en meget lille familie. Jeg havde ikke så mange mennesker omkring mig, da jeg var yngre. Jeg havde kun min mor, far og bror. Da jeg mødte Martinnas familie, var jeg meget sådan: “Wow, I er godt nok mange!”, men vildt søde og rare mennesker, siger Mikkel blandt andet.
– Men jeg er så glad for, at jeg er kommet ind i sådan en stor familie, for det har jeg altid selv drømt om. Jeg gad godt have alle de der bedsteforældre og en stor familie. Det er dejligt, at jeg kan give mine drenge det – oldeforældre, bedsteforældre og så videre. Det vigtigste er for mig er at give det videre til mine børn nu.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Martinna afslører: Sådan mødte jeg Mikkel
“Fint at bo sammen”
Men selv om det altså har været noget af en omvæltning for Mikkel, så er han glad for situationen, som den er. Og han ser også frem til, at parret igen flytter sammen med Martinnas søster.
Det har jeg det fint med (at skulle bo med dem, red.). Det er et helt nyt hus, og jeg har været med til at tage alle beslutningerne. Det er vores hus, slår Mikkel fast i blogindlægget.
– At vi skal dele det med Martinnas søster og hendes familie er helt fint, fordi vi har hver vores afdeling – badeværelse, stue osv. Så man kan altid trække sig. Det er jo bare to huse i ét hus, eller hvad man siger.
LÆS OGSÅ: Se Martinnas SMUKKE graviditetsbilleder
Godt forhold til Mikkels familie
Det er dog ikke kun Mikkel, der har fået et godt forhold til Martinnas familie. Den unge mor er også glad for sin svigerfamilie, selv om de i 2015 desværre blev ramt af en stor sorg, da Mikkels mor gik bort.
– Det har taget rigtig hårdt på både Mikkel og mig. Hans mor var en fantastisk kvinde, den bedste farmor for Milan og meget kærlig. Hende savner vi meget, siger Martinna til Realityportalen.dk.
– Mikkels bror og far bor langt væk, så dem ser vi ikke så tit. Vi har det godt med dem, og Mikkel snakker ofte i telefon med dem. Vi så Mikkels far lige før jul, og vi tager ned og besøger ham igen i ferien. Så vi ser dem, når muligheden lige byder sig, siger den unge mor.
Her kan du læse hele Martinnas blogindlæg, hvor Mikkel blandt andet løfter sløret for, om han selv spiser kød.
I videoen herunder kan du høre Martinna fortælle om, hvorfor familien er så vigtig for hende:

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Martinna: Vi står uden bolig
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.