Mikkel Kessler reddede rockstjerne ud af misbrug - Her & Nu

Mikkel Kessler reddede rockstjerne ud af misbrug

Mikkel Kessler er en god ven af rockbandet Volbeat. Endda så god, at det var ham, der reddede forsangeren Michael Poulsen ud af sit alkoholmisbrug.

Af Lykke Buhl - 1. maj 2020 kl. 20:55

I 2007 fik det danske rockband Volbeat deres helt store gennembrud med sangen ‘The Garden’s Tale’. Siden blev bandet tilbudt at varme op for det legendariske amerikanske rockband Metallica. Men alt var ikke liv og glade dage. Forsangeren og guitaristen i Volbeat, Michael Poulsen, havde i mellemtiden mistet sin far, hvilket havde sendt ham ud i et voldsomt alkoholmisbrug.

Rockbandet Volbeat i 2019 (Foto: Ross Halfin / Presse)


LÆS OGSÅ: Linse jubler over nyhed: Jeg er ved at tude!

Mikkel Kessler opdagede misbruget

Men heldigvis har Michael Poulsen en god ven i boksestjernen Mikkel Kessler. Efter en Volbeat-koncert, som Mikkel var inviteret med til, kom Michael ned med en tom flaske whiskey, han havde drukket på scenen undervejs i koncerten.
Straks konfronterede Mikkel sin ven med hans misbrug og endte med at hjælpe ham helt ud af det. Det afslører Mikkel Kessler og Michael Poulsen selv i det tredje og sidste afsnit af P3-podcasten ‘Hvem er Voldbeat?’.
LÆS OGSÅ: AFSLØRING! Så meget tjener Mikkel Kessler på ‘Vild med dans’
Da Mikkel Kessler opdagede sin ven Michael Poulsens alkoholmisbrug, inviterede han ham uden tøven ned i sit private træningslokale på Amager.
– Så sætter vi os ned, og så laver vi faktisk en plan for, hvad han skal gøre, fortæller Mikkel i podcasten og beretter om, hvor disciplineret Michael overholdt planen, der både gjaldt kost, træning og ikke mindst et absolut afhold fra alkohol.

Herunder kan du se et billede af Mikkel og Michael. Artiklen fortsætter efter.

LÆS OGSÅ: Alba melder ud: Det skal lillebror hedde
Det skulle vise sig at blive starten på en helt ny og meget sundere livsstil for rockstjernen Michael, der fortsat med at holde planen, selv om han to uger efter tog på turné med Metallica.
– Jeg ville ikke tabe ansigt overfor Mikkel, men jeg ville heller ikke tabe ansigt overfor min far, som måske stod i træningslokalet et eller andet sted og holdte øje med mig. Så det blev lige pludselig en motivation for mig, fortæller Michael, der hurtigt smed 23 kg og mærkede en positiv effekt både fysisk og psykisk.
LÆS OGSÅ: Linse om langvarig familiestrid med Mikkel Kessler: Der er fred nu

Et langt venskab

Venskabet mellem Mikkel Kessler og Michael Poulsen rækker langt tilbage. Mikkel er stor fan af Volbeat og bandets musik, ligesom Michael, der selv er tidligere bokser, er stor fan af Mikkel Kessler og har optaget alle hans kampe på video.
Derfor er det naturligvis også Volbeat, der har lavet Mikkel Kesslers kampsang ‘A Warrior’s Call’. Faktisk er Mikkel også selv med i sangen, da han er med til at råbe “Fight!” i omkvædet. Det lagde Mikkel selv en video på YouTube af, hvor man ser ham og Volbeat-medlemmerne indspille sangen i studiet.

Se videoen herunder, hvor Mikkel er med til indspilingen af ‘A Warrior’s Call’.

LÆS OGSÅ: Undrer du dig også? Mystik om Geggos graviditet
LÆS OGSÅ: Lea Kessler forvist til kælderen under ‘Vild med dans’