Mikkel Hansen siger farvel: Rørende afsked

Mikkel Hansen sagde farvel med sin søn på armen.

Af Nikolaj Vraa - 3. juli 2022 kl. 19:55

Efter 10 år i trøjen for Paris Saint-Germain fik Mikkel Hansen, 34, en rørende afsked med det franske håndboldhold. Med sønnen Eddie Max på tre et halvt på armen tog Hansen en velfortjent runde på banen, hvor han modtog publikums hyldest.

LÆS OGSÅ: Sarah Grünewald viser ny ‘Vild med dans’-vært frem

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Lisbeth Østergaard og Ralf Christensen fortæller om deres sommer og afslører nye projekter…

Han kunne desværre ikke selv spille en afskedskamp, da han har været sygemeldt, siden han i marts blev ramt af en blodprop efter en operation i knæet. Det var ekstra bittert, da Paris Saint-Germain netop den dag tog sin 30. sejr ud af 30 kampe i den franske liga.

LÆS OGSÅ: Vandt 250.000 i reality-program: Nu giver de pengene væk

Hansen havde svært ved at holde tårerne tilbage, mens klapsalverne bragede ned over ham fra tribunerne.

– Giv mig lige et øjeblik. To sekunder, sagde han ifølge avisen L’Equipe, da han skulle holde sin takketale midt på halguvet.

LÆS OGSÅ: Datteren endte i respirator: Jeg græd og var bange

– Det var ikke sådan her, jeg havde drømt om at forlade klubben. Det har ærlig talt været meget svært at acceptere. Det vil altid være svært at acceptere, at jeg skal forlade en klub, der er så tæt på mit hjerte, på den måde. Men sådan er livet, sagde Mikkel Hansen, der flytter hjem til Danmark med familien for at spille for Aalborg Håndbold.

Mikkel måtte sammen med sønnen se den historiske sejr fra tribunen. (Foto: Baptiste Fernandez/Icon Sport/Getty Images)

Læs mere om