Mikkel efter ‘MasterChef’ exit: Klar på mere tv

I går røg Mikkel ud af ‘MasterChef jul’, men han er allerede klar på mere tv, og han er meget åben for, hvad programmet skal indeholde.

Af Rikke Lynge - 12. november 2020 kl. 15:02

I går måtte Mikkel Stellander lægge forklædet og forlade ‘MasterChef jul’ som den anden udstemte deltager i programmet, hvilket ikke faldt ud efter folkeskolelærerens ønske, da Mikkel elsker at lave tv og elsker at være en del af en produktion.

– Jeg har planer om at skulle lave meget mere tv, jeg er virkelig blevet bidt af det. Folk tager sindssygt godt imod mig og lader til at kunne lide mig, og det er jo skønt. Det er rørende at blive taget så godt imod, fortæller Mikkel til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Mikkel ude af ‘MasterChef jul’: Det hele gik i kage

Mikkel er meget åben for, hvilket program han ønsker at blive en del af, der er dog to programmer, han ikke kommer til at takke ja til.

– Jeg vil være med i mere eller mindre alt andet end ‘Paradise Hotel’ og ‘Robinson’. Jeg er sgu egentlig frisk på det meste, fortæller Mikkel og kommer med forslag på programmer, der ville falde i hans smag.

LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-stjerne skal være far

– Vi kunne fikse et madprogram, hvor jeg tager rundt og smager på nogle ting og snakker om det, eller mad i hjemmet med familieopskrifter ’Læks med Mikkel’ – det kunne være skidesjovt.

Det behøver dog ikke være et program om mad, selvom det er det mest foretrukne.

LÆS OGSÅ: Lagde du mærke til det? Nye corona-tiltag i ‘MasterChef jul’

– Jeg er frisk på det hele, så længe jeg kan se mig selv i det, så er jeg frisk på at give den gas. Men det skal være noget på lige fod med ‘MasterChef’, hvor jeg kan gå derfra og være megastolt, fortæller Mikkel og opfordrer produktionsselskaber til at ringe.

– Hvis der er nogen, der sidder derude og tænker, “Mikkel kunne vi sgu godt bruge”, så skal de bare tage fat i mig, for jeg er helt sikkert interesseret. Jeg synes, det er så fedt at være en del af en produktion.

LÆS OGSÅ: DR-stjerne har fået corona