Mikkel forlod 'Robinson': Skulle have håndteret det anderledes

‘Robinson’-deltageren forlod her til aften programmet, fordi han var alt andet end populær blandt de andre.

Robinson
Af Mikkeline Andersen - 13. oktober 2014 kl. 21:30

Efter Melissa Nielsen sidste uge måtte forlade ‘Robinson 2014’, har kæresten Mikkel Serwin ikke haft mange venner på øen. Faktisk ingen, og derfor valgte han at tage imod tilbuddet om at forlade programmet med sin kæreste her til aften.
– Jeg havde det fint nok med at forlade programmet, eftersom det ville være mig, der havde fået alle stemmerne til ø-rådet. Så det ville være fuldstændig idiotisk at blive der, når man ikke snakkede med nogen af de andre, siger Mikkel til Realityportalen.dk og uddyber:
– Det var super nederen at være der, da Melissa ikke længere var der. Det var jo meningen, vi skulle have en dejlig oplevelse til det sidste. Men når det er sagt, så fik vi nogen dejlige uger dernede sammen, og det er jeg evig taknemmelig for.
LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-fyrene: Derfor kan ingen lide Mikkel og Melissa
Var for hård

Kæresteparret Melissa og Mikkel. (Foto: Martin Hvistendal Pedersen)

Kæresteparret Melissa og Mikkel er ude af dette års ‘Robinson’. (Foto: Martin Hvistendal Pedersen)


Hverken Mikkel eller Melissa var populære blandt de andre. Særligt efter Melissas exit gjorde de andre deltagere det klart, at de ikke ville finde sig i, at Mikkel svinede folk til personligt.
– Jeg er ikke så populær hos de andre, fordi jeg siger min mening. Som jeg også siger dernede, er jeg ikke kommet for at blive venner med nogen. Når det er sagt, skulle jeg måske have håndteret det ø-råd på en anden måde, end jeg gjorde, fortæller han med henvisning til, at han kaldte Trine for lebbe.
– Jeg sagde de ting, fordi jeg ikke kunne fordrage de andre, og den måde de slikkede hinanden i røven på. Det med Trine var måske hårdt sagt, men jeg var meget sur over, at de andre hoverede på den måde overfor Melissa. Så det røg bare ud af munden.
‘Robinson’-deltageren understreger, at han intet har imod homoseksuelle. Men han erkender, at sket er sket, og det kom til at fremstå hårdere, end det var meningen.
LÆS OGSÅ: Melissa efter sex-afsløring: De andre sviner os
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.