Mikkel Beha fylder 50: Sådan skal dagen fejres

Tv-værten runder i dag et skarpt hjørne i livet.

Af Jonas Sand - 11. august 2016 kl. 14:55

Mikkel Beha Erichsen fylder i dag 50 år, men tv-værten og eventyreren skal ikke fejre den runde fødselsdag i danske omgivelser med familien. I stedet bliver dagen tilbragt i Brasilien, hvor han sammen med sønnen Emil dækker OL.
Derfor bliver der heller ikke meget tid til fødselsdagskage og afslapning på de brasilianske strande for den hårdtarbejdende tv-vært, der i stedet fejrer dagen i studiet.
– Det bliver nok en fødselsdag i den meget stille afdeling. Jeg møder ude i vores sejlsportsstudie kl. 08.00 og har skidetravlt hele dagen med fire-fem timers live-dækning af sejlsporten, en tre-fire gennemstillinger til diverse TV 2-kanaler og sluttende med et redaktionsmøde om fredagens program, fortæller han til TV 2.
– Så Emil og jeg er vel hjemme på hotellet ved 21-tiden, og mon ikke jeg sover ved 22-tiden efter en enkelt øl, fortsætter han.
LÆS OGSÅ: Emil fra ‘Kurs mod fjerne kyster’: Dét har overrasket mig mest efter hjemkomsten
Slipper ikke for fejring
‘Kurs mod fjerne kyster’-stjernen slipper dog ikke helt for at fejre, at han runder et skarpt hjørne. TV 2 Sport-værten Christian Bækgaard står nemlig tidligt op i Brasilien og sikrer, at Mikkel Beha ikke glemmer, at han er fyldt 50.
– Jeg bor på samme hotel som Mikkel og Emil, og jeg har planer om at pynte morgenbordet med dannebrogsflag, som jeg har taget med hjemmefra. Så han kan blive fejret, så snart han står op, siger han til TV 2.
Du kan være en del af Mikkel Behas fødselsdagsfejring, når han sammen med sønnen sender ‘Sejlsportsstudie med Mikkel Beha og Emil’ kl. 17.30, kl. 19.00 og kl. 20.45 på TV 2 Charlie.
LÆS OGSÅ: ‘Kurs mod fjerne kyster’ tvinger ‘Go’ Morgen Danmark’-vært til pause
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.