Mikael om sin anden chance i 'Robinson': Det er ingen fordel

At kæmpe mod sult og fysiske udfordringer i ‘Robinson’ er hårdt, selvom man har prøvet det før.

Robinson Ekspeditionen
Af Mikkeline Andersen - 4. august 2015 kl. 13:25

I 2013 måtte en skuffet Mikael Ryttergaard forlade ‘Robinson’, fordi han fik en skade. Selvom oplevelsen i 2013 ikke blev, som Mikael havde håbet, så har det ikke afskrækket ham fra at begive sig ud i sult og fysiske udfordringer endnu engang. Sammen med sin kone, Sanne Ryttergaard, er han nemlig en del af dette års ‘Robinson’. At det ikke er nyt at skulle overleve på en øde ø har både fordele og ulemper.
– Jeg kender til produktionen, varmen og sulten. Så det kan jeg tage med fra 2013. Men det er ingen fordel at have været med før. I lufthavnen snakkede jeg med jer (Realityportalen, red.), 20 minutter efter var artiklen online, og en af de andre deltagere konfronterede mig med artiklen ved at stikke sin smartphone i ansigtet på mig, fortæller Mikael til Realityportalen.dk og understreger:
– Så de andre deltagere havde fordomme fra start. Lad mig sige det på den måde, at det ikke har været let.
LÆS OGSÅ: GALLERI: Her er årets deltagere ‘Robinson Ekspeditionen’
Målet er klart
Når Mikael endnu engang stifter bekendtskab med Robinson Dysten, Kappestriden og Ø-rådet er det med et mål for øje.
– Jeg skal komme længere end sidste gang og undgå at komme på sygehuset. Man skal ikke melde sig til ‘Robinson’ med et mål om at vinde, for så er man naiv. Man skal tage det i etaper og se, hvordan det udvikler sig, siger han.
Selvom man kunne tro, at det er en fordel at have sin partner at støtte sig op af, så er det ikke altid tilfældet.
– Med en partner har man mere at kæmpe for. Der er følelser med, og det er sindssygt hårdt. Det er en rutsjebanetur, og jeg havde ikke troet, det ville være så hårdt.
LÆS OGSÅ: Dovne Robert i arbejde: Har droppet kontanthjælpen
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.